خانه
945K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۲۱   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48342 |46689 پست

    مواد لازم دلمه با فیله مرغ :

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    فیله مرغ

    ۴ عدد

    100 گرم / 200 کالری

    کدو خلال شده

    ۲عدد

    100 گرم / 17 کالری

    فلفل دلمه قرمز

    ۱ عدد خلال شده

    100 گرم / 15 کالری

    ماست بی نمک

    نصف یک لیوان

    100 گرم / 55 کالری

    روغن زیتون

    ۲ قاشق غذاخوری

    100 گرم / 900 کالری

    پودرسیر

    ۱ قاشق چای خوری.

    100 گرم / 140 کالری

    جعفری تازه و خرد شده

    ۳ قاشق غذاخوری

    100 گرم / 34 کالری

    لیموی تازه

    یک عدد

    100 گرم / 42 کالری

    طرز تهیه دلمه با فیله مرغ :

    *. ابتدا فلفل دلمه و کدو را به صورت خلالی خرد می کنیم. بعد فیله مرغ را روی تخته پهن می کنیم.

    *. در وسط آن خلال های فلفل دلمه و کدو را می چینیم بعد فیله مرغ را لوله می کنیم.

    *. با خلال دندان آن را می بندیم.این لوله های فیله مرغ را با ۵ استکان آب بدون نمک می گذاریم تا پخته شوند.

    *. حالا نوبت می رسد به سس رژیمی این غذا. در یک ظرف، ماست را با روغن زیتون، آبلیمو، جعفری یا شوید خوب هم زده تا یک دست شود.

    *. مطمئن باشید سس خوشمزه ای درست کرده اید. بعد از اینکه سس درست شد، دلمه های مرغ را از آب خارج کرده.

    *. سسمان را که اسمش سس ماست رژیمی با سبزیجات است روی آن می دهیم. یادتان باشد.

    *. ماست با موادی که گفته شد خوب هم زده شود و وقتی کاملا یک دست شد آن را روی مرغ دهید.

    *. در ضمن مواظب چوب خلال ها موقع خوردن غذا باشید.

    خواص مرغ :

     

    *. گوشت مرغ یک ماده ی غذایی غنی از پروتئین آهن نیاسین و روی می باشد. در عین حال فاقد چربی های بالا و کلسترول گوشت گاو و گوساله است. 64 درصد از کالری مرغ بدون پوست از پروتئین و 31 درصد آن ناشی از چربیهای آن است. به همین دلیل پروتئین آن به خدی است که نیازی به مصرف غذای دیگری ندارید. سعی کنید بعد از طبخ و قبل از خوردن پوست آن را جدا کنید. موقع خرید مرغ به تازگی آن بسیار توجه داشته باشید. گوشت مرغ محل مناسبی برای رشد باکتریهای سمی سالمونلا (مولد حصبه و اسهال) است. به همین دلیل در شستن آن کاملا دقت کنید و بعد از شستن آن ها را به نحوی قرار دهید که آب آن کاملا گرفته شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان