خانه
944K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

     مواد اولیه دلمه مرغ:
    سینه مرغ – ۲ عدد
    تخم مرغ – یک عدد
    کره – ۸۰ گرم
    پنیر چدار – ۲۰۰ گرم
    هویج متوسط – ۴ عدد
    آرد سفید – یک لیوان
    روغن، نمک و فلفل – به میزان لازم

    • دستور پخت دلمه مرغ:

    ابتدا گوشت مرغ را تکه تکه کنید و با گوشت کوب یا هر وسیله ای روی آن بکوبید تا راست و پهن شود، البته به میزانی نازک شود که له نشود

    سینه های مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بدهید تا مسطح تر شود

    روی این تکه ها مقداری کرده بمالید و بعد نمک و ادویه را بدان اضافه کنید

    حالا نوبت هویج پخته شده است که آن را ما بین گوشت ها قرار دهید، و روی آن ها پنیر بریزید، و آن را مانند دلمه بپیچید، برای سرخ کردن ابتدا دلمه را آردی کنید و در تخم مرغ زده بخوابانید و بعد در روغن سرخ کنید.

    بعد از این باید با سلیقه خود دلمه های مرغی را تزیین کنید، بهترین راه تزیین استفاده از تربچه، زیتون و خیارشور است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان