مواد اولیه دلمه مرغ:
سینه مرغ – ۲ عدد
تخم مرغ – یک عدد
کره – ۸۰ گرم
پنیر چدار – ۲۰۰ گرم
هویج متوسط – ۴ عدد
آرد سفید – یک لیوان
روغن، نمک و فلفل – به میزان لازم
• دستور پخت دلمه مرغ:
ابتدا گوشت مرغ را تکه تکه کنید و با گوشت کوب یا هر وسیله ای روی آن بکوبید تا راست و پهن شود، البته به میزانی نازک شود که له نشود
سینه های مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بدهید تا مسطح تر شود
روی این تکه ها مقداری کرده بمالید و بعد نمک و ادویه را بدان اضافه کنید
حالا نوبت هویج پخته شده است که آن را ما بین گوشت ها قرار دهید، و روی آن ها پنیر بریزید، و آن را مانند دلمه بپیچید، برای سرخ کردن ابتدا دلمه را آردی کنید و در تخم مرغ زده بخوابانید و بعد در روغن سرخ کنید.
بعد از این باید با سلیقه خود دلمه های مرغی را تزیین کنید، بهترین راه تزیین استفاده از تربچه، زیتون و خیارشور است.