خانه
944K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    گل بادمجان

    اول ازهمه باید خمیرش رو آماده کنیم همون خمیر پیتزا، وقتی خمیر استراحت کرد وبه اینصورت که اگه با انگشت بهش فشار آوردید وبرنگشت خمیرتون امادست برای مواد داخل خمیر :بادمجان/پنیر چدار /کره /زرده تخم مرغ 

    اول بادمجانها را مطابق عکس برش میزنیم وسرخ میکنیم من البته بادمجانها را خوب شستم وبا پوست برش زدم وسرخ کردم از خمیر مقداری برداشته وبصورت مستطیل باز کرده وروش بادمجانها را به این شکل میچینیم روی بادمجانها را هم مقداری پنیر چدار میریزیم از یک طرف خمیر شروع به پیچیدن میکنیم تا به انتها برسیم بعد به همین ترتیب همه خمیرها را رول میکنیم ودر قالب مافین چرب شده قرار میدیم زرده تخم مرغ وکمی کره آب شده را باهم مخلوط میکنیم وبا برس روی خمیر میزنیم ودر فر 200 درجه بمدت 20 تا 30 دقیقه قرار میدیم ودر آخر این گلها به این شکل آماده خوردن میشن

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان