خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    سيب زميني شكم پر

     

    طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سیب زمینی ها را خوب بشویید و روی پوست سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کنید سپس داخل سینی فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت درون فر بگذارید تا سیب زمینی ها کباب شوند.

     

    پس از این مدت زمان سیب زمینی ها را از فر خارج کنید و 15 دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شوند ، پس از خنک شدن هر سیب زمینی را با چاقو به دو قسمت کنید و قسمت میانی سیب زمینی ها را با قاشق خالی کنید ( به اندازه ای خالی کنید که مقداری از گوشت آن باقی بماند ).

    کره یا روغن را با قلمو به تمام سطح سیب زمینی ها بمالید ( هم داخل و هم بخش بیرونی سیب زمینی ها باید به کره آغشته شود.

     پس از اینکه تمام سطح سیب زمینی ها به کره آغشته شد داخل گوشت سیب زمینی کمی نمک و فلفل بزنید و سیب زمینی ها را مجدد داخل فر قرار دهید ، 10 دقیقه بگذارید با حرارت داخل فر لبه های سیب زمینی ها برشته و طلایی شود.

     سیب زمینی ها را از فر خارج کنید ، مقداری پنیر پیتزا داخل سیب زمینی ها بریزید و کالباس های خرد شده را روی پنیر قرار دهید و برای لایه آخر با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار تمام سطح کالباس ها را پوشش دهید.

     سیب زمینی را بار دیگر داخل فر قرار دهید ، گریل ( بالای فر ) را روشن کنید و پس از چند دقیقه که پنیرها آب شدند از فر خارج کنید سپس سیب زمینی کبابی را بهمراه سس دلخواه سرو کنید ( میتوانید بجای پنیر از تخم مرغ زده شده هم استفاده کنید ).

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان