نان سیر
مواد لازم برای نان سیر
نان تست:به مقدار لازم
کره:250گرم
پنیر موزارلا رنده شده:به میزان لازم
مایونز:به میزان لازم
سیر رنده شده ریز:نصف یک سیر کامل
روغن زیتون:یک چهارم فنجان
جعفری خرد شده:به میزان لازم
زیره آسیاب شده :کمی
نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سیرها را در روغن زیتون کمی تفت دهید اما قهوه ای نشود بعد از آنکه خنک شد با سایر مواد(بغیر از نان) در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید و سپس با قاشق روی هر کدام از نانها بکشید.
نانها را در سینی فر چیده سپس سینی را به مدت 7 دقیقه در فر بگذارید تا نانها با حرارت 165 درجه سانتیگراد با حرارت بالا بپزد.
نکته:به جای نان تست از نان باگت هم می توانید استفاده کنید,آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید و مواد را روی آن قرار دهید