خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48321 |46689 پست

    یک فنجان خوشمزه در نان فنجانی 

    چاشنیک:

    مواد لازم:

    گوشت فیله ریز خردشده : 250 گرم
    ژامبون دودی : 100 گرم
    برگ جعفری خرد شده : 1/4 پیمانه
    نان تست : 6 عدد
    گوجه فرنگی گیلاسی : 2 عدد
    تخم مرغ : یک عدد
    پیاز کوچک : یک عدد
    سس باربیکیو : 2 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون : 2 قاشق چای‌خوری
    دستور پخت:

    1. فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. 4عدد قالب مافین یا کاسه‌ مناسب فر با گنجایش 180 میلی‌لیتر را روغن بمالید. با استفاده از وردنه، 4 تکه نان را صاف کنید.

    2. با تکه‌های نان، ته و لبه‌های قالب‌ها را که روغن زده‌اید، بپوشانید (لبه‌ها کاملاً پوشیده نمی‌شود). برای 5 تا 10 دقیقه آنها را داخل فر قرار دهید تا وقتی به آنها دست می‌زنید، سفت شده باشند.

    3. 2 تکه نان باقی‌مانده را در غذاساز بریزید و آنها را خرد کنید. ژامبون را ریز خرد کنید. پیاز را رنده کنید.

    4. روغن را در تابه‌ای کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و گوشت ریز خردشده را اضافه کنید. گه‌گاهی آنها را هم بزنید تا گوشت بپزد.

    5. تخم مرغ را کمی بزنید. ژامبون خرد‌شده، تخم مرغ، جعفری، سس باربیکیو، خرده نان‌ها و مخلوط پیاز را در کاسه‌ای بزرگ با هم ترکیب کنید.

    6. به مواد نمک و فلفل بزنید. 1/3 پیمانه از مخلوط را در هر یک از قالب نان‌ها که در فر پخته بودید بریزید. گوجه گیلاسی‌ها را دو نیم کنید.

    7. نصف گوجه را روی هر کدام از آنها گذاشته و فشار دهید. نان‌ها را برای 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار هید تا مواد کاملاً پخته شوند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان