خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    نان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)

    پخت نان سیر, طرز تهیه نان سیر بروسکتا

    مواد لازم :

     نان باگت به مقدار لازم

    گوجه فرنگی 3 عدد

     سیر 4 الی 5 عدد

     روغن زیتون به میزان لازم

     ریحان خرد شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری

    پنیر موزارلا 180 الی 200 گرم

    نمک قدری

    طرز تهیه :

    قسمت گوشتی  گوجه فرنگی  خرد کنید . سیر  رنده شده را  گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .

    حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .

    فر را با  180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر    آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.

    من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم.

    نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان