خانه
52.2K

انواع پلوها

  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

     ته چین به

    ته چین, طرز تهیه ته چین, ته چین به, به, طرز تهیه ته چین به, غذاهای فصلی

    عطر به، این غذای پاییزی را مطبوع کرده است.

    مواد لازم برای هشت نفر
    به : 500 گرم
    سینه مرغ پخته‌شده : 300 گرم
    برنج : دو پیمانه
    زعـفران حل کرده : دو قاشق سوپ‌خوری
    دارچین : یک قاشق سوپ‌خوری
    ماست : یک پیمانه
    تخم‌مرغ : سه عدد
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    روغن زیتون : دو قاشق سوپ‌خوری
    ماست چکیده : نصف پیمانه
    کره : 25 گرم

    طرز تهیه :
    برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کرده‌ایم، داخل آب جوش ریخته و وقتی نیم‌پز شد، آبکش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

    سپس سینه مرغ را ریش‌ریش می‌کنیم.

    به‌ها را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در کره تفت می‌دهیم.

    در مرحله بعد مایه ته‌چین را آماده می‌کنیم، به این صورت که ماست را با زعفران مخلوط کرده، تخم‌مرغ‌های زده‌شده را بهماست اضافه می‌کنیم، سپس روغن زیتون را می‌افزاییم.

    برنج آبکش شده را در مایه ته‌چین ریخته، کاملا مخلوط نموده و مقدار کمی نمک و فلفل به مایه ته‌چین اضافه می‌کنیم.

    در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب کرده، ابتدا مقداری از مایه ته‌چین را داخل قالب ریخته، یک لایه مرغ لابه‌لای ته‌چین می‌ریزیم، سپس یک لایه به افزوده و دارچین می‌پاشیم، روی قالب را با مایه ته‌چین پوشانده و در فری که از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم تا آماده شود و با ماست چکیده تزیین می‌کنیم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان