خانه
17.8K

خورش ماست

  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۲/۱/۱۵
    avatar
    کاربر فعال|368 |367 پست

    مواد لازم برای 4-6نفر


    گوشت گوسفند بدون استخوان:500گرم


    جگر سفید(شش)گوسفند:200گرم


    پیاز متوسط:4عدد


    زردچوبه:نصف قاشق چای خوری


    نمک وفلفل:به مقدار لازم


    نان سنگک:به مقدار لازم


    طرز تهیه:


    گوشت رو با مقدار ی آب و2عدد پیاز خرد شده و زرد چوبه میپزیم و بعد از نرم شدن گوشت بهش نمک اضافه میکنیم


    جگر سفید رو هم پس از پخته شدن چرخ وپس از اون سرخ میکنیم


    گوشت پخته شده رو با 2تا پیاز باقی مونده چرخ میکنیم و آب گوشت پخته شده رو کنار میذاریم


    نمک وفلفل و زرد چوبه رو به میزانی که دوست دارید به گوشت چرخ کرده اضافه کنید خوب با هم مخلوط کنید


    سپس یه تابه کوچولو یا یه دونه کفگیر مخصوص بریونی روم روی شعله میذاریم تا داغ بشه کمی روغن هم داخلش میریزیم


    مخلوط گوشت چرخ شده رو به اندازه همبرگر کف ظرف یا همون کفگیر پهن میکنیم تا بریونی طلایی بشه


    روی نون سنگک رو با اون آب گوشتی که کنار گذاشتیم کمی مرطوب میکنیم و روش پودر دارچین میپاشیم و بریونی پخته شده رو روی نون میذاریم


    دست آخر هم مقداری جگر پخته شده رو کنار بریونی میذاریم


    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان