خانه
378K

آشنایی با سولاردام و دستور پخت چند غذا

  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۲/۱/۱۵
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     فر گاز + فر برقي +فر معمولي =convetion
    كليد كان وكشن: فر برقي ميشود .اگر از اين دكمه استفاده شود.
    به شما كمك ميكند كليه غذاهاي خميري را در دمايي مانند فر وبا زمان طولاني در ظروف فلزي طبخ نماييد.براي استفاده از اين دكمه مي بايست زمان را مطابق فر گاز معمولي يا آون برقي كنيد.
    وپيتزا وكيك با همان تايم در فر دستگاه ماكرو فر پخت ميشود.چون زمان طولاني تر است مصرف برق بيشتر است.
    مثلا اگر كيكي در فر گاز 45 دقيقه زمان پخت لازم دارد در اين كليد دستگاه نيز 45 دقيقه زمان پخت لازم است
    در اين مورد امواجي وجود ندارد وفقط هواي داغ است ودرجه به سانتي گراد مي باشد. (با علامتc)
    +در خشك كردن ميوه هم ميتوان از از اين دكمه استفاده كرد 1 ساعت با پايه بلند انجام مي شود

    +++ نكات:

    1.زمان مث فر معمولي
    2. درجه به سانتي گراد مث فر معمولي
    3. ظروف فلزي آزاد است
    4. پايه كوتاه حتما لازم است اگر فراموش شود زير غذا خام مي ماند.
    5. درب ظرف باز است.

    ***فرمان كان وكشن***:

    دكمهconv......دما.....اينتر....زمان...استارت(دما به سانتي گراد است)

    فرتركيبي combi: كامبي تشن:
    *كامبي 1
    *كامبي2
    *كامبي 3
    micro+gril=هم زمان هم پخته ميكند وهم برشته

    *كامبي 4
    *كامبي 5
    micro+conv=فر مايكروفر1/3 زمان ...براي غذاهاي خميري

    ** كامبي نوع (1)
    گريل زياد وماكروكم....بيشتر برشته ميكند وكمتر پخته ميكند (فقط روي غذا را برشته ميكند) منظور غذاهايي است كه احتياج به برشته شدن بيشتر وپخته شدن كمتر دارد مث: ماهي .سينه مرغ. جيگر.كوكوها.سوسيس
    كامبي نوع (2)
    گريل كم وماكرو زياد....بيشتر پخته ميكند وكمتر برشته ميكند .مث:ران مرغ. گوشت. كباب تابه اي. كباب كوبيده. همبرگر.(فقط روي غذا را برشته ميكند.روغن زياد نمي خواهد در حدي كه چرب باشد) براي برشته شدن غذا بايد چرب باشد.
    كامبي نوع (3)
    گريل وماكرو مساوي در حد هم ، پخته شدن وبرشته شدن مساوي هم ميباشد وزير غذا فقط برشته ميشود(مث كوكو .ته چين . ته ديگ. سيب زميني)

    +++ نكات:

    *كامبي نوع يك ونوع دو مانند هم مي باشند:

    1. زمان 1/3
    2. پايه بلند
    3. ظرف فلزي ممنوع
    4. درب ظرف باز

    * كامبي نوع سه:

    1.زمان1/3 گاز
    . پايه كوتاه
    3. ظرف فلزي ممنوع
    4. درب ظرف فرقي نميكند

    +نكته خيلي مهم: در كامبي 1 .2. 3. هميشه براي هر غذايي كه ميخواهد باشد قدرت 600 وات است.
    (بايد در زمان دادن توجه داشت كه هميشه زمان را كمتر از حد واقعي داد تا چاره داشته باشيم وغذايمان سفت نشود با دادن زمان طولاني.
    *كامبي نوع چهار:

    ماكرو+ كان وكشن براي غذاهاي خميري سفت استفاده ميشه. مث پيراشكي پيتزا.شيريني. لازانيا. پيروك ها. نان. باقلوا. البته در خمير پيتزا منظور خميري است كه خودمان درست ميكنيم.
    *كامبي نوع پنج:

    براي غذاهاي خميري شل : كيك. كيك سوسيس. كيك سيب زميني.پودينگ ها.

    +++ نكات كامبي نوع 4 و5 :

    1. زمان 1/3 گاز
    2. ظروف فلزي ممنوع
    3. پايه كوتاه لازم
    4. درب ظرف باز
    +نكته: در كامبي 4 و5 هميشه براي هر غذايي قدرت 600 وات ودرجه 180 سانتي گراد مي باشد

    ***فرمان كامبي 1و2و3***:

    دكمه كامبي....عدد 1-3 با پيچ چرخان...قدرت 600 وات...اينتر...زمان...استارت

    ***فرمان كامبي نوع 4 و5 ***:

    دكمه كامبي...عدد 4 يا 5...اينتر...دما 180 درجه سانتي گراد..اينتر...600 وات قدرت...اينتر...زمان...استارت

    در اينجا به پايان اموزش دكمه هاي دستي يا منوال دستگاه نوري ال جي رسيديم

    آموزش دكمه هاي پخت اتوماتيك يا ديجيتال AUTO COOK
    در اين برنامه كليه پختهاي مورد نياز شما از قبل براي دستگاه توضيح داده شده است. وبايد توجه كرد كه فقط همين 12 غذا را ميتوان درست كرد نه بيشتر.
    وبر اساس شماره غذا فرمان مي دهدوبر اساس وزن، زمان مي دهد.بصورت اتوماتيك .
    اگر 0/20 را فرض كنيم 0كيلوگرم و20 گرم مي باشد كه ميشود 200 گرم

    +نكته : در زمان وزن كردن وزن ظرف را نبايد در نظر گرفت ...فقط وزن مواد مهم است به تنهايي

    1.برنج
    2. كباب (4سيخ)
    3. مرغ درسته(2سيخ)
    4. كباب تابه اي
    5. كوكو سبزي
    6. شله زرد
    7. پيتزاي ساده
    8. همبرگر
    9.سيب زميني سرخ شده
    10. املت گوجه فرنگي
    11. كيك
    12. پاپ كرون

    ***فرمان***:
    دكمه اتو كوك...شماره غذا (1تا 12) ...اينتر....وزن....استارت

    يخ زداييAUTO DEFROST
    براي رفع انجماد سريع مواد غذايي پخته وخام به ما كمك ميكند.(بدون پايه) شماره 4تايي داره
    1. گوشت
    2. مرغ
    3.ماهي
    4. نان وسبزيجات كه نان منظور نانهاي فانتزي است.

    + نكته:وقتي دستگاه در حالت كار است بعد از چند بوق يعني دردستگاه را باز كنيد وغذا را برگردانيد.با زدن يك بار دكمه استوپ .حتي زماني كه خودمان هم ميخواهيم قابل اجراست.

    +نكته: اگر هرچه وزن بيشتري بدهيم مواد غذايي به جاي يخ زدايي پخته ميشوند

    ***فرمان***:

    دكمه DEFROST..........شماره غذا از يك تا 4 ........اينتر.............وزن...............استارت


    توضيحات متفرقه:

    +فرمان يخ زدايي در دكمه هاي دستي همان ماكرو 360 وات است وزمان به سليقه است

    +تنظيمات اتوماتيك كلا مثل هم هستند.

    +براي گرم نگه داشتن غذا بايد در گذاشته شود.

    +++دكمه استارتSTART:
    +راه ميان بر ماكرو 900 وات ...با هر باز زدن دكمه استارت زمان 30 ثانيه ...30 ثانيه زياد ميشود.
    +جهت گرم كردن ها مي توان استفاده نمود.با پيچ هم ميتوان زمان را زياد وكم كرد QICK START
    +دكمه استارت يعني: استارت سريع
    استارت...ميكرو...900 وات...30 ثانيه

    **فرمان پيش گرمايش:

    فررا ميخواهيم قبل از انجام پخت گرم كنيم بايد حتما خالي باشد.حتي بدون پايه...بجز سيني گردان خود فر وقتي داغ شد 2 بار استوپ را زده تا پس از گرم شدن كنسل شود.

    حالا فرمان پخت كيك را به دستگاه ميدهيم

    ***فرمان پيش گرمايش:***
    كان وي ...100 سانتي گراد....استارت...بعد ميآيد...PR-HIT

    جوجه گردان:

    2 تا ميله فقط مال مرغ كامل است وبه هيچ وجه چيز ديگري را نمي ذاريم. دور تا دور مرغ را با چرتكه چرب كرده ..از طرف سينه داخل واز طرف گردن وكتف در مي آوريم.
    قسمت پيچ گوشتي مانند صورتي
    قسمت 4 سو مانند در قسمت سفيد دستگاه جا انداخته شود.
    روي سينه وران مرغ را چاقو چاقو كرده تا بهتر بپزد.

    ***فرمان مرغ كامل***:

    اتو كوك....شماره 3...اينتر...وزن جوجه...استارت

    چهار سيخ ، مرغ تكه اي و...
    گوشت سوسيس جوجه كباب مرغ ناكامل..گوجه فرنگي ...ماهي فقط داخل چهار سيخ

    ***فرمان***:

    اتو كوك ...شماره 2...اينتر...وزن...استارت

    بخار پز: steamchef
    اين ساختار شما را قادر مي سازد كه با سيستم بخار آشپزي كنيد امابا سولاردام ال جي ساده هم مي توان مواد را بخار پز كرد بجز فقط تخم مرغ.
    *طرز استفاده:
    در قسمت ظرف بخار پز 1/5 تا2 ليوان آب بريزيد .درش را مي بنديم(درون سيني) وتخم مرغ جايگاه مخصوص دارد وبقيه مواد را روي سوراخ ها ميگذاريم.

    ***فرمان***:

    بخار پزsteamchef....شماره غذا...اينتر....وزن(براي تخم مرغ تعداد تخم مرغ)....استارت

    1.سبزيجات خرد شده (هويج هاي كوچك بروكلي گل كلم كدوي سبز اسفناج)st1
    2.سبزيجات تكه هاي بزرگ (كلم سيب زميني)st2
    3.گوجه فرنگيst3
    4. پاي مرغst4
    5. حلزونst5
    6. ماهي درستهst6
    7 فيله ماهيst7
    8. سينه مرغ(پس از به جوش آمدن آب يك تا دو دقيقه بايد صبر كرد)st8
    9. تخم مرغ( پس از به جوش آمدن آب 1دقيقه بايد صبر كرد)st9
    10. گوشت آسياب شده( 1دقيقه صبر كنيم.)st10
    11.سوسيس(يك دقيقه صبر كنيمst11
    12.گوشت نمك سود شده(يك دقيقه صبر كنيم.)st12

    +++ نكته:

    كاسه بخارپز را در مركز سه پايه وبه روي سيني فلزي قرار دهيد.
    تميز كردن دستگاه:
    + بعد از يك ماه:
    يك كاسه آب داخل دستگاه گذاشته بعلاوه يك قاشق چايخوري وانيل بعلاوه يك قاشق مربا خوري جوش شيرينبعلاوه 4 تا 5 قاشق غذاخوري سركه سفيد

    ***فرمان***:

    استارت....6 دقيقه زمان....بيرون مي آوريم.

    از برق مي كشيم وبا يك دستمال نرم خشك ميكنيم اگر پاك نشد دوباره با همين فرمان تكرار ميكنيم.
    + روزانه:
    روي اسكاج نرم مايع هاي ظفشويي يا دستشويي ريخته وپاك وخشك ميكنيم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان