خانه
378K

آشنایی با سولاردام و دستور پخت چند غذا

  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۲/۱/۱۵
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     دستور پخت انواع غذا ، دسر و ... در سولاردام :

    پیاز داغ :



    پياز را كاملا خرد كرده وبعد از خرد كردن توي ظرف ريخته وروغن را در حد چرب شدن مي ريزيم بعلاوه كمي نمك.

    +++ نكته:
    اگر نمك بيشتر باشد موندگاري پياز داغ در يخچال بيشتر ميشود..فوقش نمك غذا را كمتر مي زنيم.

    *** فرمان***:

    ميكرو...900 وات...اينتر...6تا10 دقيقه زمان...استارت
    بعد از 6دقیقه یه بار هم میزنیم.
    دوباره زمان میدیم 5 دقیقه هم میزنیم
    3 دقیقه
    2 دقیقه
    آخرا دیگه همش 30 ثانیه 30 ثانیه زمان میدیم.

    طرز تهيه ماكاروني با گوشت:

    ماكاروني 250 گرم.
    گوشت چرخ كرده 200 گرم.
    فلفل دلمه اي يك عدد كوچك.
    پياز سرخ شده 2 قاشق غذاخوري
    . رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري.
    آب 6 ليوان (حدود 5/1 ليتر)
    روغن 3 قاشق غذاخوري.
    نمك و فلفل به ميزان لازم.

    گوشت چرخ كرده را به همراه پياز سرخ شده و فلفل دلمه اي در ظرف مسطحي با هم مخلوط ميكنيم. ظرف را بدون درپوش به مدت 3 دقيقه با قدرت 100درصدزمان ميدهيم. سپس رب، نمك و فلفل را به آن اضافه ميكنيم. و همه مواد را با هم مخلوط كرده و ظرف را با درپوش به مدت 3 تا 5 دقيقه با قدرت 100درصددر مايكروويو بگذاريد تا مواد پخته شود. آب را در ظرف كاملا گودي ريخته و 2 ق غ روغن و نمك به آن اضافه كنيد. در ظرف را گذاشته به مدت 8 تا 10 دقيقه قدرت 100درصد زمان ميدهيم تا آب جوش بيايد. ماكاروني را از وسط دو نيم كرده داخل آب ميريزيم و ظرف را بدون درپوش به مدت 6 تا 8 دقيقه قدرت 100درصدزمان ميدهيم تا ماكاروني مغز پخت شود. سپس آن را آبكش كرده مايه ماكاروني را به آن اضافه ميكنيم. در صورتي كه بخواهيم ماكاروني دم بكشد ظرف ر ا با درپوش به مدت 8 تا 10 دقيقه قدرت 60درصددر مايكرو ميگذاريم.

    *خوراك مرغ هندي*:

    سينه مرغ را مكعبي درون ظرف ريخته ويك قاشق رب .يك مقدار زعفران با آب حل شده .پودر كاري مقداري. فلفل ونمك وپودر سير وروغن در حد 2 تا 3 قاشق بعلاوه آبليمو وآب كه با رب هم ميزنيم وقاطي مي كنيم بعلاوه پياز داغ .
    درب ظرف را بسته ودر دستگاه مي گذاريم

    ***فرمان***:

    ميكرو..900 وات...اينتر...10 قيقه زمان...استارت

    سپس فلفل دلمه اي وقارچ را اضافه كرده وفرمان زير را اجرا ميكنيم

    *ميكرو...900 وات...اينتر...زمان 5 دقيقه...استارت

    مي توانيم همه مواد را با هم مخلوط كنيم وزمان را در همان اول 15 دقيقه بدهيم ويك فرمان را اجرا كنيم.

    + نكته: ميدانيم كه پخت سينه مرغ روي گاز 45 دقيقه است پس در ماكرو فر ميشود1/3 كه همان 15 دقيقه است

    املت ايتاليايي:
    براي 4 نفر
    گوشت چرخ كرده 100تا 150 گرم +پياز داغ 1 قاشق +رب 1 قاشق +ادويه جات به مقدار لازم+ قاشق روغن+1 قاشق فلفل دلمه اي نگيني ريز شده+ يك مقدار قارچ اگر بيشتر باشد غذا خوشمزه تر ميشود.+پودر سير+فلفل ونمك وآويشن=همه اين مواد راب ا هم مخلوط كرده ودر ب ظرف را بسته و3 دقيقه زمان مي دهيم

    ***فرمان***:

    ميكرو...900 وات....اينتر...3 دقيقه زمان...استارت

    بعد به تعداد نفرات 4 نفر 4 عدد تخم مرغ را اضافه كرده ومخلوط ميكنيم وبا پنير پيتزا كاملا مواد را اشباع ميكنيم.براي باز شدن وبرشته شدن پنير وتخم مرغ از كامبي نوع يك استفاده ميكنيم
    روي پايه بلند با درب باز

    ***فرمان***:

    كامبي...كامبي 1...اينتر...600 وات..اينتر...6 تا 8 دقيقه زمان..استارت

    +++ نكته كلي: بعد از اينكه غذا را از ماكرو فردر آورديد يكم هم زده وكنار مي گذاريم تا جا بيفتد.بيرون از دستگاه ما هميشه پس از پخت 3 دقيقه وقفه خواهيم داشت.بعد غذا را سرو ميكنيم.

    (به جاي فلفل دلمه اي ميتونيد از سوسيس هم استفاده كنيد براي طمع وبوي خوب غذاتون)


    برنج دمي:

    اموزش پخت دو مرحله اي:
    از يك تا دو ساعت قبل برنج را كاملا شسته وخيس كنيد
    براي برنج دمي درست كردن استثنا دارد يعني 1/3 آب نميخواهد همان مقداري كه روي گاز آب مي ريزيم اينجا هم آب مي ريزيم .
    نمك وروغن را اندازه ميكنيم با در باز وبدون پايه در دستگاه مي گذاريم وچون آب مثل روي گاز است زمان اوليه مث روي گاز است
    *آب را با اين*** فرمان*** خشك ميكنيم:

    ميكرو...900 وات... اينتر...20 تا 22 دقيقه زمان...استارت

    *براي دم كردن مي توان از پخت 2 مرحله اي استفاده كرد با*** فرمان dobble cooke***

    ميكرو....900 وات(باعث ميشود دم بالا برود) ..اينتر...2 دقيقه زمان...ميكرو...600 وات (دم بكشد) ...اينتر...زمان 9 دقيقه...استارت

    + نكته : براي دم كردن بايد درب ظرف بسته باشد ودر هيچ كدام از مراحل نيازي به پايه نيست.


    آشپزی با مایکروفر


    برنج

    مواد لازم :



    برنج 2 ليوان ( 400 گرم)

    آب 3.5 ليوان

    روغن 50 گرم

    نمك به مقدار كافي


    طرز تهیه:



    برنج، آب، نمك و روغن را در ظرف مي ريزيم ظرف را بدون درپوش به مدت 17ـ15دقيقه قدرت 100% در مايكروويو قرار مي دهيم تا آب برنج تمام شود. سپس برنج را همزده و در وسط ظرف جمع ميكنيم. در ظرف را مي گذاريم و به مدت 16ـ14 دقيقه قدرت40% در مايكروويو قرار مي دهيم تا برنج كاملاً دم بكشد. ميزان آب برنج بستگي به جنس آن هم دارد.


    ته چين مرغ





    مواد لازم :



    برنج 300 گرم

    مرغ 800 گرم

    ماست 1 پیمانه

    تخم مرغ 2 عدد

    زعفران 1 قاشق چایخوری

    نمك به مقدار كافي




    طرز تهیه:



    برنج را آبکش می کنیم، مرغ را خرد می کنیم و با چاقو قسمتهای مختلف آنرا سوراخ می کنیم و آغشته به 2 قاشق غذاخوری روغن و نمک می کنیم به مدت 20-17 دقیقه با قدرت %80 درمایکروویو می گذاریم در این فاصله یکبار مرغ را پشت و رو می کنیم سپس استخوانهای مرغ را می گیریم زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و با تخم مرغ و ماست مخلوط می کنیم و برنج آبکش شده را به این مایع اضافه می کنیم. سپس کف ظرف را چرب می کنیم و نصف مخلوط برنج را در ظرف می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم وروی آنرا با مرغ خرد شده می پوشانیم و مجدداً مابقی مخلوط برنج را روی مرغ می ریزیم ظرف را با در پوش به مدت 15 دقیقه و با قدرت %60 در مایکروویو می گذاریم. سپس درظرف را برداشته و روی برنج را آغشته به روغن و زعفران حل شده در آب جوش می کنیم و ظرف را بدون در روی سه پایه به مدت 15-20 دقیقه با مایکرو %60 و گریل (کلیدترکیبی) قرار می دهیم تا سطح برنج طلایی شود.


    نان گردویی





    مواد لازم :

    تخم مرغ 1 عدد
    شير هموژنيزه 60 میلی ليتر
    كره 100 گرم
    آرد سفيد 175 گرم
    شكر 75 گرم
    خرما 75 گرم
    موز 1 عدد
    گردو 50 گرم
    خاك قند قدري




    طرز تهيه :

    شير تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد تا کاملاً پف کند ، شکر و آرد را نيز به آن اضافه کنيد. هنگاميکه آرد را اضافه کرديد مخلوط را زياد به هم نزنيد. گردو ، خرما و موز ( له شده ) را نيز در آن بريزيد . سپس يک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با ديواره 3 الي 4 سانتي متر انتخاب کرده مقداري ته و اطراف ظرف را چرب کرده ، مخلوط را داخل آن بريزيد و ظرف را مدت 12 - 10 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد . پس از پايان زمان پخت ظرف را بيرون آورده و اجازه دهيد تا سرد شود. سپس روي آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئين نماييد. ( بهتر است در طول مصرف نان گردويي ، روي آن را بپوشانيد تا از خشک شدن آن جلوگيري شود).

    کیک شکلاتی






    مواد لازم :

    تخم مرغ 4 عدد
    كره 100 گرم
    شكر 130 گرم
    آرد سفيد 110 گرم
    كاكائو 2 قاشق سوپخوري
    شير هموژنيزه 150 میلی ليتر
    پکینگ پودر 1 قاشق مرباخوري
    روغن 1 قاشق سوپخوري




    طرز تهيه :



    تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملاً سفيد و سفت شود کره و شير را به آن اضافه کنيد تا خوب مخلوط شود. یک ظرف مخصوص مايکروفر را تا نيمه آب کرده و آن را به مدت 4-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد.(البته این مرحله برای دستگاه هایی است که فاقد کانوکشن هستند، در صورت داشتن کانوکشن برای گرم کردن فر در این مرحله از آن استفاده کنید.) آرد ، پکينگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مايه کيک اضافه کرده و در اين مرحله تنها با يک چنگال و به مقدار کم هم بزنيد که مخلوط شود. يک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداري روغن مايع در آن ريخته و تمامي ديواره ظرف را روغن اندود نماييد. سپس مايه کيک را داخل آن ريخته و ظرف آب که تا اين مرحله کاملاً جوش آمده و باعث شده فضاي داخل مايکروفر داغ شود، بيرون آورده و ظرف کيک را داخل مايکروفر قرار دهيد و سريع در مايکروفر را ببنديد و آن را به مدت 10 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد.
    توجه :
    بهتر است پس از اتمام اين زمان تا 5 دقيقه بعد از آن درب مايکروفر باز نشود.

    خورش فسنجان





    مواد لازم :

    گردو 125 گرم
    رب انار 100 میلی ليتر
    گوشت مرغ 450 گرم
    شكر 3 قاشق سوپخوري
    آب 550 میلی ليتر
    پياز داغ 3 قاشق سوپخوري
    شير هموژنيزه قدري
    زعفران قدري





    طرز تهيه :



    گردو را در يک ظرف کم عمق مناسب (بشقاب گود ) ريخته و به مدت 6-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد و در اين مدت يکبار آن را هم بزنيد . مرغ را همراه گردو ، پياز داغ ، آب ، نمک و زعفران در يک ظرف مناسب گود ريخته و به مدت 20 دقيقه با قدرت 100% با درب داخل مايکروفر قرار داده ، سپس رب انار و شکر را به آن اضافه کرده و آن را به مدت 12-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکرو فر قرار دهيد .


    میگو به همراه سس





    مواد لازم :

    ميگو تازه 500 گرم
    شير هموژنيزه 1 فنجان
    آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
    كره 150 گرم
    خامه 100 گرم
    آب 2 فنجان
    جعفري ساطوري شده قدري
    فلفل قدري
    نمك قدري




    طرز تهيه :



    طرز تهيه سس ميگو :



    کره را در يک کاسه پيرکس به مدت 1 دقيقه در مايکروفر با قدرت 100% بگذاريد سپس آرد را داخل کره بریزید و مدت 2 دقيقه ديگر در مايکروفر با همان قدرت قرار دهيد تا کمي تفت داده شود. شير را کم کم داخل آرد و کره بريزيد و نمک و فلفل به آن اضافه کنيد و کاملاً مخلوط را هم بزنيد و مدت 3-4 دقيقه در مايکروفر با قدرت 50% بگذاريد تا سس کمي غليظ شود سپس خامه را نيز به ان اضافه کنيد .

    طرز تهيه ميگو :


    ميگو ها را از داخل پوست در آورده ، تميز کرده ، بشوئيد دو ليوان آب در يک ظرف پيرکس بريزيد و يک قاشق نمک و فلفل نيز به آن اضافه کنيد . ظرف را در مايکروفر با قدرت 100% بگذاريد تا به جوش آيد. سپس ميگوها را داخل آن بريزيد 8-6 دقيقه ديگر در مايکروفر با همان قدرت قرار دهيد تا بپزد ، بعد ميگو ها را آبکش کرده و با سس آماده شده مخلوط نموده و کمي جعفري خرد شده روي آن بپاشيد .



    همبرگر





    مواد لازم :

    گوشت چرخ كرده 100 گرم
    پياز 1 عدد
    تخم مرغ 1 عدد
    آرد سوخاري 2 قاشق سوپخوري
    سس گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
    جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري
    نان همبرگري 2 عدد
    روغن 1 قاشق سوپخوري
    فلفل قدري
    نمك قدري





    طرز تهيه :



    ابتدا گوشت را با پياز رنده شده، آرد سوخاري ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کرده خوب مالش دهيد بطوريکه که قطعات گوشت از هم جدا نشود. سپس گوشت را 3-2 قسمت کرده و به شکل گرد درآوريد و آن را در يک بشقاب مناسب که در آن يک قاشق روغن مايع ريخته ايد ، پهن کرده و مدت 4-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد ( بهتر است در بين اين فاصله يکبار گوشت را پشت و رو کنيد ). همبرگر هاي آماده شده را ميان نان همبرگري گذاشته و سس گوجه فرنگي و جعفري خرد شده را روي آن بريزيد .



    کمپوت سیب


    مواد لازم :

    سيب 500 گرم
    شكر 100 گرم
    وانيل 1 قاشق مرباخوري
    آب 400 میلی ليتر


    طرز تهيه :



    سيب ها را پوست گرفته و بنا به سليقه خود آنها را خرد کرده و داخل يک ظرف گود مناسب بريزيد و آب را به آن اضافه کرده و درب آن را گذاشته و به مدت 5-4 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. سپس شکر را به آن اضافه کرده مقداري آن را هم بزنيد . درب ظرف را گذاشته و مجدداً به مدت 6-5 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد(در اين فاصله نيز آن را يکبار هم بزنيد).




    لازانيا



    مواد لازم :

    گوشت چرخ كرده 300 گرم
    لازانيا 600 گرم
    پنير پيتزا 400 گرم
    سس گوجه فرنگي قدري
    رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
    پياز داغ 4 قاشق سوپخوري
    فلفل سبز دلمه اي 2 عدد
    قارچ 200 گرم
    آب 2 ليتر
    زعفران نصف قاشق مرباخوري
    كره 25 گرم
    روغن 1 قاشق سوپخوري
    فلفل قدري
    نمك قدري




    طرز تهيه :



    طرز تهيه مايه گوشت :


    گوشت چرخ کرده ، فلفل دلمه اي ، قارچ ، پياز داغ ، نمک و فلفل را مخلوط کرده آن را به مدت 10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار مي دهيم . سپس مقداري از رب گوجه فرنگي را در ظرف ديگري با آب جوش حل کرده مقداري زعفران و کره به آن اضافه کرده و آن را به مدت 3-2 دقيقه در مايکروفر قرار مي دهيم و آن را به مايه فوق اضافه کرده روي ظرف را پوشانده و مجدداً به مدت 5 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار مي دهيم .

    طرز تهيه لازانيا :


    يک ظرف مناسب انتخاب کرده آب را داخل آن ريخته و به مدت 10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر مي ريزيم تا آب به جوش آيد . سپس مقدار کمي روغن مايع ( يک قاشق غذا خوري ) و نمک به آب اضافه کرده و ورقه هاي لازانيا را داخل آن قرار مي دهيم و ظرف را به مدت 8-6 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار مي دهيم . سپس آن را آبکش مي کنيم .
    يک تابه مناسب انتخاب کرده و يک لايه از ورقه هاي لازانيا را داخل آن قرار داده روي آن را مقداري سس گوجه فرنگي ريخته و سپس يک لايه از گوشت و يک لايه پنير مي ريزيم . بدين ترتيب مي توان لايه ها را دو بار تکرار کرد. درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 5 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار مي دهيم . سپس درب ظرف را برداشته و 5 دقيقه ديگر با قدرت 100% آن را داخل مايکروفر قرار مي دهيم .




    نیمرو





    مواد لازم :

    تخم مرغ 2 عدد
    كره 12 گرم یا روغن 12 گرم


    طرز تهيه :



    ابتدا کره یا روغن را در يک ظرف پيرکس ريخته و به مدت 30 ثانيه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. سپس تخم مرغ ها را داخل ظرف محتوي کره بشکنيد و يک سوراخ کوچک روي زرده ها ايجاد نماييد و آن را بمدت 1 دقيقه الي 1 دقيقه و 30 ثانيه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد . بهتر است درب ظرف را بصورت نيمه بگذاريد که از پاشيده شدن غذا به ديواره داخلي مايکروفر جلوگيري شود. بدين ترتيب نيمرو آماده مي باشد .
    توجه :

    در صورتيکه براي مصرف کره يا روغن محدوديت داريد ، مي توانيد نيمرو را بدون روغن يا کره درست کنيد .



    جوجه كباب





    مواد لازم :



    سینه مرغ 500 گرم

    پیاز 1 عدد

    اب لیمو 1 قاشق غذاخوری

    روغن مایع 3 تا 2 قاشق غذاخوری

    زعفران و نمک به میزان لازم




    طرز تهیه:



    پياز را شسته و از رنده درشت رد مي كنيم سينه مرغ را به قطعات كوچك خرد مي كنيم آنرا آغشته به نمك،‌ زعفران حل شده در آب جوش روغن و آبليمو كرده و پياز را نيز به آن اضافه مي كنيم و تمام مواد را كاملاً با هم مخلوط مي كنيم و مي گذاريم 3ـ2 ساعت بماند سپس قطعات مرغ را روي سه پايه فلزي (بلند) به مدت 12-10 دقيقه قدرت 60% و گريل قرار مي دهيم (كليد تركيبي) تا سطح مرغ برشته شود. در اين فاصله يك بار مرغ را زير و رو مي كنيم.

    حلوا





    مواد لازم :



    آرد سفید 250 گرم

    روغن 200 گرم

    شکر 200 گرم

    اب نصف تا1 پیمانه 350 میلی لیتر

    گلاب نصف پیمانه

    زعفران نصف قاشق چایخوری




    طرز تهیه:



    شكر، گلاب، زعفران و آب را در ظرف ريخته و كاملاً با هم مخلوط مي كنيم ظرف را بدون درپوش به مدت 5-4 دقيقه با قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم شربت حلوا آماده است. آرد و روغن را در ظرف مسطحي با هم مخلوط مي كنيم. آنرا به مدت 13ـ11 دقيقه قدرت 100% زمان مي دهيم بعد از گذشت 5 دقيقه از زمان 2 تا 3 بار آرد را هم مي زنيم تا رنگ آن طلايي گردد سپس شربت آماده شده را با آرد تفت داده شده در بيرون از مايكروويو با هم مخلوط مي كنيم.



    عدس پلو



    مواد لازم :


    برنج 300 گرم
    عدس 100 گرم
    كشمش 4 قاشق غذاخوري
    زعفران نصف قاشق چايخوري
    نمك به ميزان لازم
    شكر 2 قاشق غذاخوري




    طرز تهیه :


    برنج و عدس را جداگانه از 2 ساعت قبل خيس مي كنيم. عدس را به همراه 1.5ـ1 ليوان آب و 1 قاشق غذاخوري روغن در ظرف گودي قرار داده بطوريكه آب روي عدس را بگيرد. ظرف را با درپوش به مدت 12ـ10 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو قرار مي دهيم تا عدس پخته شود سپس برنج را به همراه 3ـ2.5 ليوان آب (بسته به نوع برنج) كمي نمك و 3 قاشق غذاخوري روغن مايع در ظرف گودي ريخته و به مدت 16ـ13 دقيقه قدرت 100% بدون درپوش زمان مي دهيم تا آب برنج خشك شود سپس عدس را با برنج مخلوط كرده و ظرف را با درپوش به مدت 14ـ12 دقيقه با قدرت 40% زمان مي دهيم تا عدس پلو دم بكشد.
    در صورت تمايل مي توانيم كشمش را با 1 قاشق غذاخوري روغن و شكر و زعفران حل شده در آبجوش مخلوط كرده و به مدت 2ـ1.5 دقيقه و قدرت 60% در مايكروويو قرار دهيم و بعد با عدس پلو مخلوط كنيم.


    خورش قارچ





    مواد لازم :


    قارچ 400 گرم
    سينه مرغ 600 گرم
    آرد 1 قاشق غذاخوري
    پيازداغ 2 قاشق غذاخوري
    زعفران آب گرفته 1 قاشق غذاخوري
    روغن 2 قاشق غذاخوري
    شير دو سوم ليوان (200 ميلي ليتر)

    نمك،‌ فلفل و آبليمو

    به ميزان لازم




    طرز تهیه :


    سينه مرغ را به قطعات كوچك خرد كرده و آغشته به روغن مايع مي كنيم و به همراه قارچ خرد شده و پياز داغ و كمي نمك درون ظرف گودي قرار مي دهيم، ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم تا مواد تفت بخورد سپس مواد را هم مي زنيم و نصف ليوان آب را به همراه زعفران به مواد اضافه مي كنيم و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ15 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم آرد را در شير سرد حل كرده و به همراه آبليمو به غذا اضافه مي كنيم و ظرف را بدون در به مدت 4ـ3 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو قرار مي دهيم در اين فاصله يكبار غذا را هم مي زنيم.
    در صورت تمايل مي توان 1 عدد زرده تخم مرغ را كاملاً با چنگال بزنيم و در 1 دقيقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه كنيم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان