خانه
233K

آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۹:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    ژله میان تهی

    لایه پایینی ژله رو درست میکنیم و میریزیم تو جام...میشه ژله ساده باشه یا ژله بستنی..دو لایه...یا...میشه گذاشت کج ببنده...حتی میتونید یه گل رولی درست کنید بزارید ته جام و مقدار کمی توش ژله بریزین تا ته جام ثابت بمونه و بعد لایه بالاش رو بریزین...بعد برای لایه بالایی ژله رو درست میکنیم و میریزیم تو جام...البته اروم و اینکه ژله تون سرد باشه....سر جام رو سلفون میکشیم...کاملا بکشید و جمعش کنید تا درز نکنه...جام رو بر عکس میکنیم و میزاریم تا ژله مون سفت شه حدودا45دقیقه....حالا جام رو صاف کرده و سلفون رو اروم بردارید از روی ژله...ژله تون اماده سرو است

    آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان