خانه
19K

آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۸/۴
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    آشپزی لبنانی
    آشپزی لبنانی شامل نشاسته، غلات کامل، سبزیجات و ماهی میباشد. گوشت سفید به مراتب بیشتر از گوشت قرمز مورد مصرف بوده و اگر بنا به مصرف گوشت قرمز باشد گوشت گوسفند در نواحی ساحلی و گوشت بز در نواحی کوهستانی معمول تر است - از سیر، روغن زیتون و آبلیمو در بيشتر خوراک ها استفاده میشود
    - سبزیجات و ادويه ها بخش مهمی از این آشپزی هستند و تازگی مواد اولیه مورد استفاده بسیار اهمیت دارد
    - مانند بیشتر کشورهای مديترانه ای رژيم غذايي توسط هر فصل دیکته میشود

    مزه، بخش مهمی از میز هر وعده را تشکیل میدهد، مزه آرایش ظروف کوچکی است که مهمان آرایش رنگ، طعم، عطر و تنوع را در آنها میبیند.

    مزه گاه به سادگی میتواند ترشی سبزیجات ،حمص و بابا غنوش و تکه ای نان باشد . گاه نيز تكميل تر و حاوي انواع سالاد ، غذاهاي دريايي نيز مي باشد

    فرهنگ غذايي لبناني مجموعه ای از رسپی های مناطق مختلف لبنان است که هر رسپی بازتاب فرهنگ و رسوم آن منطقه مي باشد ، نحوه سرو بشقاب هاي مزه كه گاها شامل تكه هاي كوچك گوشت يا مرغ گريل شده مي باشد ، برگرفته از فرهنگ سرو خوراك درون خانواده ها مي باشد كه در كافه ها و رستوران ها به تدريج مرسوم گشته است. * بي مناسبت نيست بدانيد واژه Mezze  برگرفته از كلمه مزه پارسي است كه در دوران عثماني از آشپزي تركي به اشپزي لبنان راه يافته است

    آشپز :ستایش فرجی

    اینستاگرام:wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان