خانه
19K

آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۴/۸/۱۰
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    كوكوي كنگر
    کنگر گياهي خودرو كه در اواسط فروردين دردامنه کوه ها و دشت ها دیده می شود. کنگر دارای تیغ های ریز و ساقه‌های ضخیم تا حدي شبیه به کرفس كه دارای فیبر ولی فاقد کالری است همچنین پتاسیم موجود در این گیاه بسیار زیاد است. این گیاه باعث كاهش كلسترول و تری‌گلیسیرید خون ميشود همچنين دارای طبیعتی گرم و خشک بوده و به همین علت بهتر است با ماست مصرف شود.
    ساقه هاي کنگر را هم به صورت خام و هم پخته می توان مصرف کرد. از كنگر می توان در تهيه خورش، سالاد ،سوپ ،كوكو استفاده کرد . (توصيه شده افراد با ناراحتی‌های كلیوی و مشكلات كبد و بيماران مبتلا به سنگ كیسه‌ صفرا ، از مصرف آن صرف‌نظر كنند) - كوكو از مخلوط كردن كنگر پخته و پوره شده، شويد تازه و خرد شده ، تخم مرغ ، زرچوبه ، نمك و فلفل تهيه مي شود

    آشپز :ستایش فرجی

    اینستاگرام:wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان