مربا موز
مواد اولیه
4 عدد موز
2 پیمانه شکر
1 قاشق سوپ خوری آبلیمو ترش و تازه
طرزتهيه :در مرحله اول باید موز ها را به صورت حلقوی برش دهید به صورتی که خیلی کلفت و یا خیلی نازک نباشد
در مرحله دوم آب وشکر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام آِید.در این مرحله باید آبلیمو را به آن اضافه کنید
در مرحله سوم باید موز ها را به آن اضافه کنید و سریعا پس از اضافه نمودن موز ها آن را هم بزنید و از روی اجاق بردارید. ظرف را به مدت 2 الی 3 روز بدون درب درون یخچال نگه داری کنید.
نکته اول شاید سوال براتون پیش بیاد که موز سیاه میشه من فکر میکنم آبلیمو علاوه بر جلوگیری از شکرک زدن در این امر نیز موثره...