خانه
72.4K

انواع مربا

  • ۲۳:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست

    مربا موز

    مواد اولیه

    4 عدد موز

    2 پیمانه شکر

    1 قاشق سوپ خوری آبلیمو ترش و تازه

    طرزتهيه :در مرحله اول باید موز ها را به صورت حلقوی برش دهید به صورتی که خیلی کلفت و یا خیلی نازک نباشد

    در مرحله دوم آب وشکر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام آِید.در این مرحله باید آبلیمو را به آن اضافه کنید

    در مرحله سوم باید موز ها را به آن اضافه کنید و سریعا پس از اضافه نمودن موز ها آن را هم بزنید و از روی اجاق بردارید. ظرف را به مدت 2 الی 3 روز بدون درب درون یخچال نگه داری کنید.

    نکته اول شاید سوال براتون پیش بیاد که موز سیاه میشه من فکر میکنم آبلیمو علاوه بر جلوگیری از شکرک زدن در این امر نیز موثره...

    انواع مربا
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان