خانه
72.4K

انواع مربا

  • ۱۸:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    مارمالاد

    توت فرنگی

     

    توت فرنگی 1 کیلوگرم  .  شکر 1 کیلوگرم  .  ژلاتین 6 ورق

     

    طرز تهیه : ابتدا توت فرنگی‌ها را بشوئید سپس ریز خرد کنید ؛ شکر را روی توت فرنگی های خرد شده بریزید و به مدت 3 ساعت استراحت دهید.

     

    پس از مدت زمان لازم مخلوط توت فرنگی و شکر را همراه با چند لیوان آب داخل قابلمه‌ بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید ، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا قوام بیاید ، در این مدت چند بار کف روی مربا را بگیرید.

     

    پس از قوام آمدن مربا باید ورقه های ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و به مایه اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

     

    چنانچه ورقه ژلاتین در دسترس ندارید میتوانید برای تهیه مارمالاد مربا را غلیظ تر بردارید و در انتهای کار 2 قاشق غذاخوری ابلیمو اضافه کنید.

    انواع مربا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان