خانه
4.71K

آشپزی با مرغ

  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۴/۷/۱
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    مرغ سرخ شده با چاشنی سرکه

    مواد لازم : (برای 6-4 نفر)

    1-مرغ                                 2عدد هرکدام 1/25 کیلوگرمی که به دو قطعه خرد شود

    2-روغن کنجد                       1/4فنجان (60 میلی لیتر)

    3-روغن زیتون                      1/4 فنجان(60 میلی لیتر)

    4-خردل                               1 قاشق غذاخوری

    5-نان خشک                       1فنجان (120 گرم)

    6-نمک و فلفل                     به مقدرار کافی

    7-کاهو                             1 عدد که برگ برگ شود

    مواد لازم برای چاشنی سرکه با نعناع:

    1-روغن کنجد                     1/2 فنجان (125 میلی لیتر)

    2-سرکه                            1/4فنجان (60 میلی لیتر)

    3-نعناع تازه خرد شده          2 قاشق غذاخوری

    4-سس سویا                    1 قاشق غذاخوری

    5-گشنیز خشک                1/2 قاشق چایخوری

    طرز تهیه :

    کباب پز را گرم کنید. مرغ را تمیز کنید و چربی های اضافی آن را بگیرید.در کاسه کوچکی روغن کنجد، روغن زیتون و خردل را با هم مخلوط کنید و مرغها را با مقداری از این مخلوطچرب کنید و طوری که وست آنها به سمت پایین باشد در ظرف نسوزی قرار دهید و به مدت 15 دقیقه آن را با فاصله 10 سانتی متر از شعله روی کباب پز سرخ کنید.

    نان خشک ها را روی یک صفخه کاغذ مومی پخش کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید. مرغها را از روی کباب پز بردارید و آنها را با باقی مخلوط روغن و خردل چرب کنید و طرف پوست دار مرغها را برگردانید و با آبی که داخل ظرف جمع شده چرب کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر سرخ کنید.

    نان خشک ها را روی یک صفحه کاغذ مومی پخش کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. مرغ ها را از روی کباب پز بردارید و آنها را با باقی مخلوط روغن و خردل چرب کنید و طرف پوست دار مرغ ها را روی نان خشک ها بغلتانید و مجددا طوری که پوست آنها به سمت بالا باشد داخل ظرف بگذارید و به مدت 5-4 دقیقه روی کباب پز سرخ کنید تا کاملا قهوه ای شوند. در این هنگام برگ های کاهو را کف سینس مرتب بچینید و از مغز برگ کاهو استفاده کنید. در کاسه ای تمام مواد ذکر شده برای چاشنی سرکه را با هم مخلوط کنید و 1/4 فنجان از آن را روی برگ های کاهو پخش کنید .مرغها را روی برگ های کاهو قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری از چاشنی سرکه را روی هر قطعه مرغ بریزید.

    آشپزی با مرغ

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان