خانه
26.8K

انواع دمنوش

  • ۱۸:۴۳   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    انـــواع چـای و خـواص آنـهــا

    🔴چای گل گاو زبان

    خواص: آرام بخش اعصاب، خواب آور، ضد سردردهای عصبی، ضد سودا و صفرا، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت کننده قوای جنسی 

    طرز تهیه: ۴ قاشق چایخوری گل گاوزبان یا ۱ قاشق سنبل طیب بعلاوه ۱ عدد لیموعمانی 

    🔴چای بادرنجبویه (طبیعت بسیارگرم)

    خواص: در بعضی مزاج ها بالا برنده فشارخون، مقوی قلب و اعصاب خون ساز، تقویت کننده سلول هـای مغزی، خـواب آور، آرام بخش، نشاط آور، ضد بوی بددهان (گیاه مورد علاقه حضرت علی (ع)) 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    تذکر: افرادی که دچار فشار خون هستند با احتیاط مصرف کنند. 

    🔴چای دارچین(طبیعت گرم)

    خواص: محرک اعصاب، ضد وسواس و جنون، مؤثر در درمان ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و سردی بدن، مفرح و تقویت امور جنسی، تقویت کبد و معده 

    طرزتهیه: چند قلم دارچین + ۲ لیوان آب چوش + نبات 

    🔴چای زنجبیل (طبیعت گرم و خشک)

    خواص: بالا برنده فشارخون، ضدضعف اعصاب، تقویت حافظه، ضد درد مفاصل، تقویت کننده قوای جنسی، مقوی معده، خون ساز، ضد سم غذایی 

    طرزتهیه: یک قاشق چایخوری کوبیده زنجبیل + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای اسطو خودوس (طبیعت گرم و خشک)

    خواص: آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلول های مغزی، ضدمیگـرن ضدزکام و آسم و برونشیت، ضد اگزما، مؤثر در درمان روماتسیم 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای آویش (طبیعت معتدل)

    خواص: بالا برنده فشارخون، تقویت اعصاب، رفع کولیتهای مزمن، مدر ( ادرارآور)، ضد انگل و رطوبت بدن، ضد صفرا، مؤثر در درمان زکام ، سرفه و آسم، اشتهـارآور، کاهش دهنده غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه ( گوارش )، تقویت بینایی 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای نعنا یا پونه (طبیعت گرم)

    خواص: ضداسهال و استفراغ، ضد نفخ، مقوی معده، خوش بوکننده دهان، رفع خستگی، مؤثردردرمان بیماری های ریوی از جمله تنگی تنفس آسم، سرفه، مقوی قلب ، مؤثردر درمان سرماخوردگی 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای اکلیل کوهی (طبیعت گرم و معتدل)

    خواص: گیاه معجزه گر، مقوی اعصاب، مدر (ادرارآور)، ضد عفونت کلیه، ضد صفرا، ضددلهره و اضطراب، ضد زکام و سرما خوردگی، آسم، سیاه سرفه تقویت کننده بدن، مقوی معده، ضد دردهای روماتیسمی، استخوان و کمر، مؤثر در دفع سنگهای کلیه و کیسه صفرا 

    طرز تهیه: ۲ قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای مرزنجوش (طبیعت گرم)

    خواص: آرام بخش، بهترین داروی میگرن کهنه و سردردهای، ضد نفخ، ضد سرماخوردگی، ضد اسهال، خلط آور، تب بر، اشتهاآور 

    طرز تهیه: ۱قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    چای بهارنارنج (طبیعت گرم)

    خواص: آرام بخش، تقویت کننده قلب و اعصاب، مفرح و نشاط آور 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    چای گلپر (طبیعت گرم و خشک)

    خواص: تقویت کننده قوی حافظه، ضد فراموشی، ضد صرع، کمک به درمان اسهال، تقویت کننده قوه جنسی کمک به هضم غذا، اشتهاآور، ضد جوش و دُمل 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای آلبالو (دم کرده میوه آلبالو)

    خواص: اشتهاآور، کمک به هضم غذا، پایین آورنده فشارخون 

    طرز تهیه: آلبالو رسیده بدون دم ۲۰۰ گرم + ۴ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای دارچین و زنجبیل

    خواص: این نوشیدنی برای تسکین دردهای دوران پریود خانم ها بسیار مفید است. 

    طرز تهیه: چوب دارچین خرد شده یک قاشق غذاخوری + زنجبیل به اندازه یک بندانگشت یا یک قاشق چایخوری پودرآن + ۳ لیوان آب جوش ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد، در زمان مصرف بهتر است با کمی عسل شیرین شود. 

    🔴چای پونه کوهی و آویش

    خواص: این نوشیدنی برای فصل پاییز و زمستان بسیار مناسب بوده و خاصیت ضد عفونی کننده دارد، برای سرماخوردگی و دردهای پریود خانم ها بسیار مناسب است. 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری آویش + یک قاشق غذاخوری پونه + ۳ لیوان آب جوش (بهتراست در زمان مصرف با عسل شیرین شود) 

    🔴چای میوه گل نسترن (طبیعت گرم)

    خواص: پایین آورنده فشار خون و قندخون، سرشار ویتامین ث، ضد سرماخوردگی، مقوی معده، ضد اسهال 

    طرز تهیه: میوه گل نسترن (۱۵ عدد) در یک قوری (۲ لیوان آب جوش) به همراه مقداری نبات دم کرد میل شود. 

    🔴چای سبز

    خواص: ضد سرطان، محرک سیستم ایمنی بدن، کاهش پرفشاری خون، ضد افسردگی، سبب پایین آمدن خطر بیماری انسداد شریان‌ها می‌‌شود، خطر لخته شدن خون و سکته‌ها را کاهش میدهد. 

    تذکر: در اصل گیاه چای سبز و سیاه یکی است. در صورتی که برگ تازه چای را به سرعت خشک کنند چای سبز به دست می آید ولی زمانی که برگ چای مورد تخمیر قرار گیرد تغییراتی در رنگ و بـو، مزه و مواد و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می شود و چای سیـاه به دست می آید. 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان