خانه
26.8K

انواع دمنوش

  • ۱۹:۰۰   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48279 |46689 پست

     چای انار و لیمو

    ✍مواد اولیه :

    زنجبیل به میزان لازم

    آب سه و نیم پیمانه

    میخک سه عدد

    شکر نصف پیمانه

    چوب دارچین یک عدد

    آب انار نصف پیمانه

    آبلیمو دو قاشق غذاخوری

    چای کیسه ای به میزان لازم

    🍜 طرزتهیه :

    آب را با شکر، کمی زنجبیل تازه، میخک و چوب دارچین روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید، سپس یک دقیقه اجازه می‌دهیم تا تمامی مواد با هم جوش بخورند. به تعداد نفرات چای کیسه‌ای استفاده کرده و آنها را در این مخلوط قرار می‌دهیم. در انتها به این مخلوط آب انار و آبلیمو را افزوده، بعد از 10 دقیقه آن را صاف کرده و در فنجان موردنظر می‌ریزیم. روی هر فنجان چای یک حلقه لیموترش قرار داده یا آن را داخل فنجان انداخته و به صورت گرم سرو می‌کنیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان