خانه
111K

آشپزی آسان و سریع و خوشمزه

  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۲/۱/۲۷
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    کوردن بلو با پنیر چدار

    مواد لازم:
    سینه مرغ و پیاز =از هر کدام یک عدد
    پنیر چدار= سه قاشق غذاخوری
    کالباس =سه ورق
    پودر نشاسته ذرت= دو قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل و روغن= به میزان لازم
    تخم‌مرغ= دو عدد
    پودر سوخاری= پنج قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    سینه مرغ را سه ورق کرده و در پیاز خردشده، نمک و فلفل به مدت سه ساعت می‌خوابانیم. بعد سینه‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا به صورت ورقه بزرگ در آید. کالباس و پنیر چدار را در وسط سینه قرار داده و مانند یک کتلت می‌بندیم و آن را در تخم‌مرغ زده‌شده، پودر نشاسته ذرت و پودر سوخاری فرو می‌بریم. این عمل را چند بار تکرار کرده و بعد در روغن سرخ می‌کنیم.
    یک روش دیگر هم این است که بعد از فرو کردن در پودر سوخای و مالیدن روغن به روی آن کوردن بلو ها را در فر قرارا دهیم.
    یکی دیگر از روش های متفاوت این است که سینه مرغ را چرخ می کنند و به مانند رولت تهیه می کنند.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان