خانه
111K

آشپزی آسان و سریع و خوشمزه

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۹/۵/۱۴
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سیب زمینی شکم پُر

     

    مواد اولیه :

     

    4  عدد سیب زمینی بزرگ پخته شده

    250 گرم  بیکن ، خرد شده و سرخ شده

    150  گرم پنیر چدار ، رنده شده

    150 گرم پنیر خامه ای

    3  عدد فلفل هالاپینو کنسرو شده ( ریز خرد شده )

    2  قاشق غذاخوری کره

    1/4 - 1/2  قاشق چایخوری پودر سیر

    نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

    خامه ترش ، برای سرو

    پیازچه تازه ، برای تزئین

     

     

    طرز تهیه :

     

    سیب زمینی ها را شسته و خشک کنید و بدون آنکه پوست آن را بگیرید آن را آغشته به روغن زیتون و نمک و فلفل کرده و به مدت 60 الی 70 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا بپزد .

    پس از سرد شدن کمی از قسمت بالای سیب زمینی را برش بزنید و قسمت اعظم مرکز را با قاشق بیرون آورده و یک دیوار نازک برای سیب زمینی باقی بگذارید .

     

    آشپزی آسان و سریع و خوشمزه

    در یک کاسه بزرگ قسمت داخلی سیب زمینی را با پنیر خامه ای ، پودر سیر ، کره  نمک و فلفل ، مقداری از پنیر چدار ، مقداری از بیکن و مقداری فلفل هالاپینو مخلوط کنید .

    آشپزی آسان و سریع و خوشمزه

    داخل سیب زمینی ها را با این مواد به طور مساوی پُر کرده سپس باقیمانده های بیکن ، هالاپینو و پنیر چدار را روی آنها قرار دهید .

    سیب زمینی ها را داخل سینی فر چیده و انها را داخل فر با دمای 220 درجه سانتیگراد  به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر طلایی شود قرار دهید .

    روی سیب زمینیها را با خامه ترش و پیازچه تزئین کرده و میل کنید .

    نوش جان

    آشپزی آسان و سریع و خوشمزه آشپزی آسان و سریع و خوشمزه آشپزی آسان و سریع و خوشمزه آشپزی آسان و سریع و خوشمزه

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۴/۵/۱۳۹۹   ۱۵:۱۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان