خانه
110K

آشپزی آسان و سریع و خوشمزه

  • ۱۸:۲۹   ۱۳۹۹/۷/۱۴
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کروکت ژامبون و پنیر

     

    مواد اولیه :

    4  عدد سیب زمینی متوسط

        1/2 قاشق چایخوری نمک

        1 قاشق چای خوری پودر سیر

        1 بسته ژامبون ( خُرد شده به شکل مکعب )

    100 گرم پنیر موزارلا ( خرد شده به شکل مکعب )

        2 عدد تخم مرغ

        1-2 فنجان پودر سوخاری

     

    طرز تهیه:

     

    سیب زمینی های پوست کنده را بجوشانید تا نرم شوند (حدود 25-20 دقیقه).

    سیب زمینی را آبکش کرده و نمک بپاشید.

    آشپزی آسان و سریع و خوشمزه

    وقتی سیب زمینی ها کاملاً خنک شدند ، پودر سیر را به آنها اضافه کرده و آنها را له کنید تا بیشتر یکدست شود.

    یک قاشق غذاخوری سیب زمینی له شده را جمع کنید و به شکل فنجان درآید.

    فنجان سیب زمینی را با حدود یک قاشق چای خوری ژامبون و یک مکعب پنیر پر کنید.

    یک قاشق غذاخوری سیب زمینی له شده روی آنها قرار داده و فشار دهید تا به صورت گلوله درآمده و ژامبون و پنیر داخل آن مهر و موم شوند.

    آشپزی آسان و سریع و خوشمزه

    در این مرحله گلوله های آماده شده را در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرند.

    تخم مرغ ها را داخل یک کاسه شکسته و هم بزنید سپس گلوله های سیب زمینی را داخل کاسه انداخته و آغشته به تخم مرغ کنید.

    کروکتها را به آرامی در پودر سوخاری بغلتانید و داخل روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند.

    در نهایت کروکتها را روی دستمال یا توری قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

    آشپزی آسان و سریع و خوشمزه آشپزی آسان و سریع و خوشمزه آشپزی آسان و سریع و خوشمزه آشپزی آسان و سریع و خوشمزه آشپزی آسان و سریع و خوشمزه آشپزی آسان و سریع و خوشمزه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان