خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست
    جلوگيري از وارفتن كوفته تبريزي

    براي اينكه كوفته هاي شما در آب از هم نپاشد ، قدري آرد و تخم مرغ به مواد آن بيافزائيد 2_ مي توانيد مقداري عدس خام را چرخ كرده و در موادتان از آن استفاده كنيد 3_ پس از گلوله كردن كوفته ها و قرار دادن در قابلمه،حرارت آتش را زياد كنيد تا بجوشد و سپس كم كنيد تا با آرامش بپزد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان