خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست
    براي خوشمزه كردن سويا به نكته هاى زير دقت كنيد :
    ابتدا سويا را در مفدار لازم آب گرم خيس كنيد و يكي دو بار آب آن را عوض كنيد . وقتي سويا نرم شد ، آن را در صافى بريزيد تا آب آن كاملا گرفته شود سپس در ظرفى پياز رنده شده را سرخ كنيد و به آن ادويه نمك و رب گو جه فرنگى را اضافه كنيد ، حالا سويا را داخل آن بريزيد و تفت دهيد .

    در اين مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نيز به مواد اضافه كنيد اندكى صبر كرده و يك استكان آب به اين مخلوط اضافه كنيد حالا درب ظرف را بگذاريد تا با حرارت ملايم به مدت 5 دقيقه بپزد . حالا سوياى شما مزه دار شده است . آين را به ماكارونى يا خوراك مى توانيد اضافه كنيد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان