خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۳:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    پاك كردن لكه ي سوختگي قابلمه


    براي پاك كردن ماهيتابه يا قابلمه‏ هايي كه سوخته و تـَه ‏گرفته، به روش زير عمل كنيد: ته ظرف سوخته مقدار زيادي جوش شيرين بريزيد و آن قدر آب به آن اضافه كنيد كه فقط مرطوب شود؛ بگذاريد چند ساعت بماند. معمولاً با اين اقدام مي ‏توانيد قسمت سوخته را بلند كنيد و ظرف را به راحتي بشوييد. لكه‏هاي سرسخت را هم از ظروفي كه معمولاً غذا به ته آنها نمي‏ چسبد مي ‏توان به روش زير از بين برد:دو قاشق غذاخوري جوش شيرين، نصف فنجان سركه و يك فنجان آب در آن بريزيد و به مدت 10 دقيقه بجوشانيد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان