خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۳:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست
    نكاتي مفيد براي درست كردن سالاد

    مواد لازم :
    علاقه قدري

    طرز تهيه :
    در مورد سالادها به نكات ذيل توجه كامل داشته باشيد :
    سالاد غذائيست مطبوع و لذيذ كه علاوه بر داشتن مواد مغذي اشتهاي انسان را براي خوردن غذاهاي ديگر تحريك مينمايد و بهمين دليل اغلب سالادها را در اول قبل از هر غذائي سرو ميكنند با خوردن سالاد ميتوانيم سلامتي خود را تامين نمائيم .
    علاوه بر اينكه سالاد مطبوع و لذيذ ميباشد داراي ويتامين هاي مختلف و مواد معدني فراواني هم ميباشد كه بودن يكنوع آن هر روز سر ميز از جمله غذاي لازم و واجب است.
    سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعيت فرق ميكند ميتوانيم سالاد را بعنوان پيش غذائي يا غذاي اصلي و يا با غذا و همچنين بعنوان دسر ميل كنيم



    انواع سالاد :
    پيش غذائي يا اردور مثل سالاد گوجه فرنگي تخم مرغ و يا سبزيهاي تازه يا ساردين و همچنين سالادهائي كه از بعضي حيوانات دريائي ميتوان درست كرد.
    سالادهائي كه بايد با غذا خورد - سالاد كاهو - و سالادهاي سبز ديگر مثل انديو اسفناج - بلاغ اوتي و كنگر خام (كنكر خام سبزي ايست بسيار مفيد كه تا بحال فقط براي خورش و ماست و كنگر استفاده ميكرديم و در هر دو وضع از پخته آن استفاده مينموديم حال ما ميتوانيم كنگر خام را مثل سبزيهاي ديگر سالاد كنيم كه هم مفيد است و هم تنوعي در سالادهاي امروزي بوجود آمده و كبد را هم سالم نگاه ميدارد.)
    سالادهاي ميوه با ژله و يا با مايونز - كلم پيچ سفيد و يا قرمز كه هر دو بسيار لذيذ و مفيدند و گذشته از اينكه در نظافت و شستشوي آن بايد فوق العاده دقت كنيم ميبايد در موقع بريدن آنهم كارد تيزي بكار ببريم زيرا كلم داراي ويتامينهاي مختلف و مواد معدني است كه در موقع بريدن و خرد كردن اگر كارد كند باشد آب كلم بيرون آمده تمام ويتامين آن با آب آن خارج ميشود و بقيه اش براي خوردن چندان مفيد نيست تمام اين سالادها را ميتوان با سس هاي مختلف مايونز - سس فرانسه يا مايونز شخته درست كرده آماده نمود.
    سالادهائي كه بعوض غذاي اصلي ميتوان از آنها استفاده كرد مثل سالاد تخم مرغ - گوشت و مايونز - سالاد سيب زميني و مرغ و مايونز - سالاد ماكاروني وسالاد لوبيا چيتي - سالاد بعضي حيوانات دريائي - سالاد مخلوط هم است كه گاهي ميتوان از سبزيجات باقيمانده درست بنمائيم .
    سالادهائي كه بعنوان دسر ميتوان از آن استفاده نمود سالاد ميوه و گاهي بعوض مايونز از خامه و شكر و يكنوع سس مخصوص دسر استفاده ميكنيم و همچنين ميوه و ژله كه از ژلاتين شيرين درست شده است .
    سالادهائيكه مخصوص مهماني است مثل سالاد آناناس - سالاد طالبي و يا سالادهاي ديگر كه بطور مجلل ميتوان تزئين نمود.
    روش سرو كردن انواع سالاد :
    الف - اگر بخواهيم سالاد را اول سرو كنيم و تنها خورده شود بايد قبل از اينكه افراد سز ميز ميايند در كاسه يا بشقاب مخصوص سالاد بطوريكه انفرادي كشيده و براي هر نفر در جلو ، وسط آنجائيكه بشقاب غذا گذارده ميشود قرار دهيم.
    ب - اگر بخواهيم سالاد را با غذا بخوريم در طرف دست چپ بشقابي قرار ميدهيم كه مخصوص سالاد باشد و بعدا سالاد را سرو ميكنيم و هر كسي براي خودش بر ميدارد و ما ميتوانيم ظرف سالاد را بيكديگر رد كنيم .
    ج - اگر براي بشقاب سالاد جا نبود و ميز شلوغ بود بايد از بشقاب نان كه قسمت چپ بالاي چنگال قرار گرفته است استفاده نمائيم و از بشقاب نان صرف نظر كنيم. سس سالاد را ميتوان داخل سالاد نمود و يا عليحده سرو كرد - البته اگر سس را عليحده سرو كنيم سالاد تردتر و قشنگ تر و تازه تر خواهد ماند و ميتوانيم بعدا پس از سرو سالاد سس را هم دور بگردانيم.
    د - سالاد را ميتوان داخل برگ كاهو و يا برگ كلم سرو كرد و اغلب اشخاص در شك و ترديد هستند كه آيا ميتوانند برگ كاهو و يا كلم را هم بخورند البته برگ كاهو و كلم بسيار نافع و لذيذ و خوبست و ميتوان پس از خوردن سالاد داخل آن از برگ كاهو يا كلم هم استفاده نمود.
    براي تهيه سالادها به نكات ذيل توجه كامل داشته باشيد :
    سس سالاد بايد نزديك صرف سالاد با آن مخلوط شود زيرا در صورتيكه سس زودتر در سالاد بريزيم سبزيها پلاسيده ميشوند و آب مياندازند.
    سركه سالاد بطور متوسط بايد يك سوم روغن زيتون باشد مگر آنكه سالاد را ترش تر دوست داشته باشيم.
    نمك و فلفل را بايد در سركه حل كنيم و بعد روغن روغن زيتون را بآن اضافه نمائيم .
    در صورتيكه بخواهيم در سالاد سيب زميني بريزيم ، سيب زميني را اول با سركه و نمك و فلفل مخلوط ميكنيم ، بعد روغن زيتون را ميريزيم زيرا در اينصورت ترشي بهتر جذب سيب زميني ميشود.
    در صورت مصرف كنسرو قارچ احتياج بسرخ كردن ندارد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان