خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    روش بلانچ کردن میوه های تازه  و گوجه 

    برای پوست گرفتن میوه های تازه مانند زردآلو و هلو و یا حتی گوجه، روشی به نام بلانچ کردن وجود دارد که برخلاف اسم آن، روشی آسان و قابل انجام برای هر کدبانویی می باشد.

    ابتدا با یک چاقوی تیز یک علامت X در زیر هر زردآلو ایجاد کنید. این برش نباید خیلی عمیق باشد.

    قابلمه ای را بسته به میزان زردآلوها، پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس زردآلوها را به آب جوش اضافه کنید تا به مدت 30-60 ثانیه در آب جوش بمانند. البته این مقدار زمان در صورتی است که زردآلوها رسیده باشند و اگر زردآلوها سفت بودند به زمان بیشتری نیاز است.

    در همین حین، ظرف دیگری را پر از آب کرده و در آن قطعات یخ بیندازید.

    شعله را خاموش کرده و قابلمه را از روی آن بردارید.

    بعد زردآلوها را از آب جوش با کفگیر سوراخ دار خارج کنید و آنها را در ظرف حاوی آب و قطعات یخ قرار دهید تا به زردآلوها شوک وارد شده و پوست شان شل شود.

    زردآلوها را از آب یخ خارج کنید و با انگشتان خود پوست زردآلو را بمالید تا به راحتی پوست آن جدا شود. اگر پوست زردآلو به راحتی جدا نشد، آن را دوباره درون آب یخ به مدت 1-2 دقیقه قرار دهید و پوست آن را بمالید و با کمک چاقو پوست را جدا کنید.

    به این روش بلانچ کردن می گویند که البته از این روش برای پخت سبزیجات نیز استفاده می شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان