خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۰۱:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    روش ترد کردن کلم برای سالاد


    در صورتی که می خواهید از کلم قرمز برای سالاد استفاده کنید و کلم ها سفت هستند، برای ترد شدن آن می توانید از چند روش استفاده کنید.


    1 – مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید. دو قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از چند جوش، آن ها را داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.

    2 – کلم ها را خرد کنید و در ظرف فلزی بریزید و آن را برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان