خانه
102K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۴:۱۷   ۱۳۹۵/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    #نکات_کیک
    برای دوستانی که دلایل پف نکردن کیک رو پرسیده بودن:
    بعضی کیک ها مثل کیک اسفنجی یا شیفون توی دستورشون بیکینگ پودر یا جوش شیرین نداره . عاملی که باعث پف این کیک ها میشه حباب های هوای ایجاد شده موقع زدن تخم مرغه. پس باید تخم مرغ به خوبی زده شده باشه و نکته مهم تر اینکه موقع مخلوط کردن مواد این جور کیک ها فقط باید به صورت دورانی با لیسک مخلوط بشن به هیچ وجه نباید مواد این کیک ها رو زیاد هم بزنید. نکته دیگه در مورد کیک های اسفنجی اینه که قالب را نباید بیشتر از 2/3 حجم قالب پر کرد. کیک برای پف کردن به دیواره های قالب میچسبه و خودش رو بالا میکشه پس دیواره های قالب رو هیچ وقت چرب نکنید. فر باید حتما از قبل گرم شده باشه. تا 20 دقیقه اول پخت کیک به هیچ وجه در فر رو باز نکنید . اگه با رعایت همه این نکات باز هم کیکتون پف خوبی نداشت چک کنید ببنید در فرتون خوب بسته میشه یا نه. کیک هایی که توی دستورشون جوش شیرین و بیکینگ پودر داره بهتر پف میکنند و حتی میشه این کیک ها رو با همزن برقی هم زد. برای این کیک ها هم رعایت نکات بالا ضروریه اما اگه باز هم کیکتون خوب پف نکرد ممکنه مواد خوب مخلوط نشده باشن یا قبل از پخت خوب به دمای محیط نرسید باشن یا حتی ممکنه بیکینگ پودر یا جوش شیرین شما قدیمی باشه و خاصیتش رو از دست داده باشه.
    نکته مهم دیگه برای پف کیک اینه که همیشه برای هرکیکی آرد رو سه بار الک کنید
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان