خانه
109K

تزیین میز غذای خودمونی

  • ۲۲:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    یک ستاره ⋆|1739 |1639 پست

    ال  


    نان كاترپيلاربا مغزى مواد گوشتى #



    .


    . . ‎آرد ٢ پيمانه (هر پ معادل ١٢٥ گرم)


    ‎آب ٢ قاشق غذاخوری(30 میلی لیتر)


    ‎مایه خمیر 1/4 و 1 قاشق چایخوری ‎شکر ١ قاشق غذاخوری


    ‎نمک ١ قاشق چایخوری


    ‎بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری ‎تخم مرغ ١ عدد


    ‎شیر 3/4 پیمانه ‎روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری(30 گرم)


    ‎کره ٢ قاشق غذاخوری(30 گرم)


    ‎کنجد - به میزان لازم


    . ‎مایه خمیر را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده، برای ۵ تا ١٠ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل آمده و پف کند. سپس آن را با آرد، نمک، بیکینگ پودر، روغن، کره ذوب شده و نصف یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط میکنیم (بقیه تخم مرغ را برای روی نان کنار میگذاریم). شیر را کمی گرم کرده و سپس کم کم به مواداضافه میکنیم و خمیر را به هم میزنیم تا شکل بگیرد (شیر را یکباره اضافه نکنید. شاید همه شیر مورد استفاده قرار نگیرد. اگر خمیر کمی چسبنده شد یک تا دوقاشق غذاخوری آرد اضافه کنید).


    ‎خمیر را به مدت ۵ تا ١٠ دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز میدهیم. سپس داخل کاسه ای که با کمی روغن چرب شده قرار داده، روی آن را با سلفون یا حوله آشپزخانه پوشانده و در جای گرمی به مدت ١ ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود.


    ‎فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد یا ٣۵٠ درجه فارنهایت گرم می کنیم. خمیر را که حالا حجم آن دو برابر شده کمی ورز داده، به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده آنها را گِرد می کنیم. یک قسمت را برداشته و با وردنه به صورت بیضی و نااازك  پهن کرده کمی از مخلوط مرغ يا گوشت يا مايه ماكارانى برداشته، یک طرف خمیر و در راستای طول آن ریخته و لبه خمیر را روی مواد برمی گردانیم. لبه دیگر را به صورت نوارهای باریک با چاقو برش داده و رول كنيد و قسمت درز رو به پايين باشد در سينى ،نصف تخم مرغ رو با يك قاشق شير و زعفران مخلوط روی خمیرمالیده و کمی کنجد، کنجد سیاه و نمک نیز روی آن میپاشیم. بقیه خمیر را نیز به همین ترتیب درست کرده و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندیم قرار داده به مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه درون فر می پزیم تا نانها پف کرده و روی آنها طلایی شود. نان کاترپیلار را گرم همراه با کچاپ، سس دودی یا سس دلخواه خود سروکنید. نوش جان


    ------------------


    مجله آنلاين آموزش قنادي


    @ghanadbashi1


    🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞



    به اشتراک گذاشته شده از تایم لاین lidaa1
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان