خانه
84.8K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۲۳:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍪حلوای سیاه اردبیل

    مواد لازم:

    آرد               500گرم

    مغز گردو                       300 گرم

    شكر                            400 گرم

    دوشاب (شیره انگور یا شیره خرما)            750 گرم

    ادویه(فلفل سیاه -هل-دارچین -زنجبیل)     به مقدارلازم

    روغن جامد                     300 گرم

     

    طرز تهیه:

    گندم را 2تا 3 روز خیس كرده تا جوانه بزند آن را چرخ كرده با كمی آب مخلوط میكنیم وبعد از صافی رد میكنیم

    آرد را باآب گندم مخلوط كرده به صورت خمیر در می آوریم مغز گردو و ادویه ها را هم اضافه می كنیم سپس آن را روی حرارت قرار

     می دهیم تا چند جوش بزند حالا روغن را اضافه میكنیم وخمیر را مرتب هم میزنیم تا طلایی رنگ شود به قاشق نچسبد سپس از روی

     حرارت بر داشته و شربت آماده شده را به آن افزوده خوب هم میزنیم تا شربت به خورد خمیر برود

    این حلوا باید رنگ تیره و طعم تند فلفل داشته باشد.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان