خانه
84.7K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍞خورشت هویج:

    مواد لازم:

    پیاز 1 عدد

    نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مقداری

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری

    گوشت ماهیچه یا ران مرغ 500 گرم

    آلوی خورشتی 200 گرم

    هویج 500 گرم

    زعفران دم کرده 2 قاشق سوپ خوری

    آب لیموترش تازه یک سوم پیمانه

    گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد

     طرز تهیه:

    پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ کنید.

    فلفل، ادویه و زردچوبه را بیفزایید. کمی که تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.

    آن گاه مرغ یا گوشت را بیفزایید و حدود یک لیتر آب روی آن بریزید.

    پس از آن که آب جوش آمد، اگر از مرغ استفاده می کنید، مقداری نمک افزوده، شعله را ملایم نمایید تا مرغ نیم پز شود.

    حالا آلوها را که از قبل خیس خورده اند، در ظرف مرغ بریزید تا بپزند.

    در این فاصله هویج را به صورت کبریتی بسیار نازک خرد و یا با استفاده از رنده مخصوص خلال کنید.

    سپس آن را با مقداری نمک و روغن روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا هویج کاملا سرخ شود.

    دقت کنید که در ظرف بسته باشد تا هویج کاملا بپزد.

    بعد، زعفران دم کرده را به هویج بیفزایید. آن گاه هویج را در خورش بریزید تا چند جوش بزند.

    در پایان، آب لیمو ترش را نیز اضافه نمایید.

    اکنون خورش را در ظرف بریزید و با چند عدد گوجه فرنگی سرخ شده تزیین کنید.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان