خانه
84.8K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۸:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    آش اوماج:

    مواد لازم:

    عدس:  نصف فنجان فرانسه

    سبزی مخصوص آش اوماج شامل تره، مرزه و ریحان بنفش تبریز:  جمعاً دو مشت پر

    پیاز:  ۲ عدد درشت

    اوماج : ۲ مشت پر

    آرد:  ۲ قاشق غذاخوری

    نمک، زردچوبه:  به میزان لازم

    فلفل قرمز یا فلفل Pulbiber ترکیه و یا  فلفل سیاه (به ترکی استی اوت):  به میزان لازم

     طرز تهیه:

    ۱- پیاز را پوست گرفته و به صورت مکعبی ترجیحاً درشت خرد می کنیم و درون قابلمه می ریزیم. پیاز را می توان به صورت خیلی درشت و یا ریز نیز خرد کرد. پیازها به صورت سنتی درشت خرد می شود چون اعتقاد بر این است که سبب تسکین و درمان گلو درد و سرفه می شود.

    ۲- سپس عدس شسته شده، روغن، نمک، زرد چوبه و آب را به قابلمه افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا عدس نیم پز شود. در قابلمه بسته باشد.

    ۳- وقتی عدس نیم پز شد، سبزی و قرص عصاره مرغ و فلفل را نیز به قابلمه می افزائیم. این آش بهتر است به صورت تند و فلفلی تهیه شود.

    ۴- وقتی عدس و سبزی خوب پخت، اوماج یا رشته را نیز می افزائیم. اگر آش نیاز به آب داشت کمی آب می افزائیم و اجازه می دهیم اوماج یا رشته بپزد، در انتها دو قاشق آرد را درون مقداری آب سرد حل می کنیم به طوری که هیچ گلوله آردی درون آن وجود نداشته باشد. سپس آرد رقیق شده با آب را به قابلمه می افزائیم و خوب هم میزنیم. اجازه می دهیم آش دو سه جوش زده و جا بیفتد. البته دقت کنید تا ته نگیرد.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان