خانه
84.8K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۵:۵۲   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍜 نافله (خوزستان) :

    مواد لازم:

    1. گوشت چرخ‌کرده و آرد نخودچی: از هر کدام ۵۰۰ گرم
    2. پیاز بزرگ: چهار عدد
    3. نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
    4. سرکه: یک فنجان کوچک
    5. شکر: دو فنجان
    6. روغن یا کره و نعنا: به میزان لازم
    7. آب: پنج پیمانه

    طرز تهیه:

    • گوشت چرخ‌کرده را همراه با دو عدد پیاز رنده‌شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه همراه با آب مخلوط کرده و به میزانی آب اضافه شود که مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.
    • مواد را ورز دهید بعد در روغن سرخ کنید. می‌توانید آن‌ها را به شکل دایره‌های کوچک درست کرده، وسط آن‌ها را خالی و در روغن سرخ کنید.
    • دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ‌کرده، زردچوبه و نمک زده بعد آب را اضافه کرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید.
    • سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد بعد نافله‌های سرخ‌شده را درون مواد آبکی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه جوش بزند.
    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان