خانه
410K

تیتر اخبار فوری

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19961 |39378 پست
    سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ما هیچ باجی برای آزادی سربازان آمریکایی نداده‌ایم/ این پول چند روز پس از آزادی آنها پرداخت شد آنها جاسوس نبودند.
    سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
    یک میلیارد و 700 مییون دلار را به خاطر پرونده‌ای که ایران در دادگاه لاهه علیه ما اقامه کرده بود، به ایرانی‌ها دادیم
    وکلای ما دیدند که پرداخت این پول، به نقع مالیات‌دهندگان آمریکایی است


    سخنگوی وزارت خراجه آمریکا:
    صادر نشدن ویزا برای خبرنگار ایرانی الاصل بی‌بی‌سی، ارتباطی به قانو محدودیت صدور ویزا برای ایرانیان ندارد و به دلائل محرمانه که نمی‌توانم در خصوص آن صحبت کنم، وی از سفر به آمریکا بازماند.
    قانون محدودیت صدور ویزا برای ایرانیان، 15 دسامبر تصویب شد ولی هنوز اجرایی نشده است.
    در صورت شروع اجرای این قانون، مسئولان سفارتخانه‌های ما برای صدور ویزای معمولی در دسترس ایرانیان خواهند بود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان