خانه
411K

تیتر اخبار فوری

  • ۱۶:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19961 |39378 پست
    مانی حقیقی : فرش قرمز کمدی است/ تن به شرکت در چنین سیرکی نمی‌دهم


    مانی حقیقی در پاسخ به سوالی درباره دلیل عدم حضور خود در جشنواره فیلم فجر گفت که برخلاف ابراهیم حاتمی‌کیا هیچ‌گونه مشکلی با حضور برفرش قرمز ندارد و به دلیل شیوه غلط برگزاری بر فرش قرمز حاضر نشده است.

    حقیقی گفت که فرش قرمز در اصل مراسمی برای پیشواز از عوامل سازنده فیلم و ورود آن‌ها به محل نمایش فیلمشان است، اما در جشنواره فیلم فجر شما ابتدا به پارکینگ رفته، سپس با آسانسور بالا می‌آئید و پس از اینکه وارد سالن شدید تازه به شما اعلام می‌کنند که برای شرکت در مراسم فرش قرمز بیرون رفته و دوباره وارد شوید.

    او این حرکت برگزارکنندگان جشنواره را کمدی خواند و اعلام کرد که تن به شرکت در چنین سیرکی نخواهد داد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان