خانه
204K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۵/۶/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    ته چین مرغ و قارچ

    مواد لازم 

    برنج   4 پیمانه

    ماست   یک لیوان

    زعفران   یک قاشق چای‌خوری

    زرشک   یک قاشق غذاخوری

    مرغ   300 گرم

    پیاز   یک عدد

    قارچ   100 گرم

    زرده تخم‌مرغ   3 عدد

    شکر   یک قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل   به میزان لازم

    روغن مایع    نصف لیوان

    🔵 طرز تهیه 🔵

    ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید. بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید. برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.

    سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است.

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان