خانه
204K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۵/۶/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28097 |24368 پست

    پلومرغ کرمانی

    موادلازم:برنج۳پیمانه/پیازنگینی شده۱عدد/سینه مرغ خردشده۵۰۰گرم/کلم برگ سفیدخردشده۲۰۰گرم/هویج خردشده۱۰۰گرم/قارچ خرد شده نگینی۱۰۰گرم/رب گوجه یک سوم پیمانه/پودر دارچین۱ق.چ/پودرزیره سبز ۱ق.چ/کره۵۰گرم/روغن مایع یک چهارم پیمانه/نمک فلفل و زردچوبه بمیزان لازم

    طرزتهیه :ابتداماهیتابه رو روی حرارت گذاریدتاگرم بشه روغن رادرون ماهیتابه ریخته تاگرم بشه پیاز نگینی شده یا اینکه خلالی شده را افزوده تفت بدید تاکاملأسبک بشه مرغ نگینی شده را افزوده تفت بدیدنمک,فلفل,زردچوبه را افزوده.رب گوجه راافزوده تفت بدیدتا بوی خامیش گرفته بشه قارچ حلقه شده را بیفزایید.هویج خلال شده رابیفزایید وتفت بدید. پودر زیره سبزرا افزوده,مقداریکه مواد قبلی سبک شد,کلم برگ سفیدخردشده راافزوده تفت بدیدتابامواددیگه طعمداربشه. قابلمه ای راروحرارت گذاشته تاگرم بشه,هرنوع ته دیگی که دوستدارید بذارید ابتدا کمی از برنج سفیدآماده طبخ بعد ازمواد میانی بریزید و به همین صورت یه لایه برنج سفیدیه لایه موادمیانی.با کفگیردورتادوربرنج را به وسط قابلمه کشیده با دسته قاشق پندجای برنج سوراخی جهت بهترخارج شدن برنج ایجادکنید.درب ظرف راگذاشته تابرنج بمرحله بخاربرسه بعدکره راذوب کرده روتمام سطح برنج بریزیدتا طعم وعطرلذیذی به پلو بدد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان