خانه
204K

لذت آشپزی

  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۵/۶/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28097 |24368 پست

    خلال_بادام

    پوست بادام هاتون رو بشکنید و سعی کنید مغز بادام سالم بیرون بیاد. مغز بادام رو تو یه ظرف بریزید و به اندازه یک بند انگشت بالاتر از مغز های بادام آب جوش روشون بریزید در ظرف رو به مدت 8 دقیقه ببندید و بعد بادام ها را در آبکش بریزید و با یه فشار کوچولو که به ته بادام ها بیارید پوسته جدا میشه.

    خب با همین روش تمام بادامها را از پوسته جدا کنید.

    حالا با یه چاقوی تیز ترجیحاً میوه خوری که کمی حالت اره ای داشته باشه شروع به خلال کردن کنید... البته بهتره اول بادامها رو لپه کنید به این صورت که نوک چاقو را در درز بادام گذاشته یه فشار کوچولو وارد کنید از هم باز میشن.

    اگر باز نشدن و شما میخواید خلال ریز داشته باشید نگران نباشید بعد از اینکه یه نصف روز هوا خوردن میتونید با دست از همون نقطه جداشون کنید اندازه خلال ها بسته به استفاده ای که میکنید میتونه متغیر باشه.

    ظرف محتوی خلال و تو هوای بدون گرد و غبار قرار بدین ... محیط آشپزخونه خوبه فقط بالا باشه چون اگه دم دست باشه تجربه به من ثابت کرده چیزی ازش باقی نمیمونه.

    از خلال بادام برای تزئین دسرها ، انواع غذاها مثل هویج پلو ، البالوپلو،قیمه نثار،مرصع پلو ، کیک ها و نوشیدنی ها میتونید استفاده کنید.

    اگر سرما خوردید و گلوتون درد میکنه شب قبل از خواب همین خلال ها رو پودر کنید (البته نه زیاد) یک قاشق غذا خوری توی قوری بریزید و روش آب جوش ریخته و به عبارتی مثل چایی دم کنید بعد نوش جان کنید (من که عاشق این قسمت از سرماخوردگیم) صبح که بلند میشید متوجه معجزه بادام دم شده خواهید شد.

    پرک_بادام

    به این صورت که نوک چاقو را در درز بادام گذاشته یه فشار کوچولو وارد کنید از هم باز میشن. سپس بذارید تو دمای محیط خشک بشه.

    خلال_پسته

    الان که فصل پسته هستش می تونید پسته تر تهیه کنید و خودتون خلال درست کنید خیلی سالم تر و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه ست.

    ابتدا پوسته ی اول پسته را جدا کنید، بعد پسته ها را شسته داخل آبکش بریزید تا کاملا آب اضافی آن گرفته شود، سپس پوسته ی دوم آن را هم جدا کنید و با چاقو پسته ها را خلال کنید، داخل سینی بریزید و بگذارید خشک شود، نیازی به اینکه جلوی آفتاب بگذارید نیست. اگه جای خشک و تاریک باشه رنگ خودشو حفظ می کنه. چند روز بعد کاملا خشک خشک می شوند. 

    پ.ن اول:

    خلال بادام ک می خواستم درست کنم ترک می خورد مغز بادام رو بعد از اینکه پوست دومشم جدا کردم داخل نایلون گذاشتم و یه روز تو یخچال نگهداری کردم خیلی راحت تر میشه خلال کرد.

    پ.ن دوم : اینکار شاید یکم دردسر داشته باشه اما خیلی با کیفیت تر و مقرون به صرفه ست.

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان