خانه
204K

لذت آشپزی

  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۵/۶/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    سینی_پیش_غذا 

    دوستان عزیزم این پیش غذا ،زیبایی میز مهمانیهای شما رو دو چندان میکنه😋👌

    #رولت_کالباس

    مواد لازم:

    🌯کالباس خشک مربعی 4 عدد

    🍥پوره سیب زمینی 1 پیمانه

    🌵خیارشور و 🌿شویدخرد شده از هرکدام 2 ق غ

    🍮کره 50 گرم

    ✏️✏️✏️✏️✏️

    طرزتهیه:

    کره رو به پوره سیب زمینی داغ اضافه کنید.و بعد با شوید و خیارشور مخلوط کتید. دو عدد کالباس رو کنار هم قرار بدید یه لایه از مواد رو نازک روش بریزیدو رول کنید. و در آخر به فاصله دو سانتی متری برش بزنید.

    _________________

    #رولت_کرپ_ژامبون

    مواد لازم:

    🍳تخم مرغ 2 عدد

    🍚آرد 3 ق غ

    🍾روغن 2 ق غ

    🍶شیر 3/4 پیمانه

    🍷کمی زعفران(اختیاری)

    ✏️✏️✏️✏️✏️

    طزرتهیه:

    مواد فوق رو با همزن میزنیم تا مایه ما صاف و یکدست شه. کف یه تابه نچسب مستطیل شکل رو کمی چرب کنید و بزارید گرم شه. و مایه کرپ رو خیلی نارک در تابه بریزید. وقتی یک طرف برشته شد برگردونید و طرف دیگه رو بپزید. از تابه خارج کنید و بزارید سرد شه. از این مرحله به بعد سلیقه ای هست. میتونید کمی پنیر خامه ای (سس مایونز) به کرپ بکشید . ژامبون بچینید (میزان سس و مواد بستگی به ذائقه شما داره) . در ضمن در مواد میانی از سبزیجات معطر مثل جعفری و ... نیز میتونید استفاده کنید. بعد از اینکه مواد میانی رو گذاشتید،رولت رو با احتیاط رول کنید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدین و در آخر برش بدین و نوش جان کنید.

    _________________

    #رولت_کوکو_سبزی

    موادلازم:

    ☘سبزی کوکو خییییلی ریز شده 150گرم 

    🍳تخم مرغ 3 عدد

    🍚آرد سفید 2 ق غذاخوری سرخالی 

    🍛نمک و فلفل و زردچوبه

    🍾روغن 1/4 پیمانه

    ✏️✏️✏️✏️✏️

    اول تخم مرغها رو با همزن دو دقیقه ای میزنیم...بعد مابقی موادو اضافه میکنیم و بازم دو دقیقه هم میزنیم.

    بعد تو ماهیتابه چدن که یکم روغنش داغ شده مواد رو یکنواخت میریزیم...لایش نباید زیاد ضخیم شه....در ظرفو میبندیم که بخار کنه نرم شه...زیاد هم نباید سرخ کنیم که تغییر رنگ بده چون خشک میشه نمیشه رولش کرد.

    بعد که سرخ شد در ظرف رو میبندیم بخار کنه...بعد از چند دقیقه کوکو رو میذاریم لای کیسه فریزر و رولش میکنیم و دوباره باز میکنیم و مواد میانی رو روی تمام سطح کوکو میکشیم و کوکو رو رول کرده و تو یخچال میذاریم یه یک ساعتی بمونه و بعدش با چاقو اره ای برشش میدیم.

    مواد میانیشم مرغ آبپز و ریش شده و زرشک . پنیر خامه ای وگردو هست.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان