خانه
204K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۵/۹/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    رولت_مرغ

    #مواد_لازم_

    ارد سبفید   2 ق غ سرپر

    تخم مرغ    2 عدد

    روغن مایع   2 ق غ

    زعفرون دم کرده غلیظ   3 ق غ

    فلفل سیاه    1 ق ع

    نمک      1 ق چ

    #مواد_داخل_رولت

    سینه مرغ    1/2

    زرشک   4 ق غ

    سس مایونز    1/2

    پیاز سرخ کرده 3 عدد

    فلفل دلمه ای   1/2

    جعفری ریز خرد شده   3 ق غ

    #طرز_تهیه

    ابتدا نان این رولت رو تهیه کرده  شیر 1/3 پیمانه یادم رفته بنویسم   شیر  ارد زعفرون  تخم مرع  فلفلسیاه نمک روعن مایع  رو خوب مخلوط کرده وبا همزن دستی هم میزنیم وبعددر یک ظرف تفلونی مستطیل شکل در  اندازه 35 در 30  مایع رو ریخته وبا یهقاشق خوب در همه جای ماهی تابه پهن

    کرده ومیزاریم کمی که خودش رو گرفتوزیرش سرخ شد  از روی حرارت برداشته ومیزاریم سرد بشه وبعد مواد

    میانی رو که از قبل اماده کردیم باسسمایونز مخلوط کرده واز روی نان ریختهوبا پشت قاشق خوب به همه جای نون

    پخش میکنیم وکمی هم فشار میدیموبعد رول میکنیم وداخل کاغذ روغنیمثل شکلات میپیچیم وبه مدت 4 الی

    5 ساعت داخل یخچال گذاشته تا خودش رو بگیرد وبعد با چاقوی تیز برش داده ودر ظرف میچینیم وتزیینمیکنیم  مرغ رو اب پز کرده ریش ریش

    میکنیم وفلفل دلمه ای رو هم خیلی خیلی ریز خرد کرده وپیاز رو هم نگینی

    سرخ کرده وجعفری هم خیلی ریز خردکرده وباهم مخلوط میکنیم  واینم بگمکه شاید سس مایونز بیشتر از اندازه 

    ذکر شده نیاز داشته باشیم چون سسباعث منسجم شدن مواد میانی است

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان