محسن 125 :
خوب و اما سوال من
:)
کسی میدونه چطوری میشه فلافل عالی و خشمزه درست کرد ؟
1- خوب پف کنه
2- ترد باشه
3-خوش طعم باشه
4- معده رو اذیت نکنه
برای این چالش...خانم ها ...مونامونا ...آرنینا ...الهام ..و حاجیه خانم فاطمه (جی 21 )...رو دعوت میکنم

خب با اینکه من دعوت نیستم اما ...
برای اینکه فلافل خوش طعم بشه و معده رو اذیت نکنه باید نخود رو بذاری توی آب تا خوب خیس بخوره و آبشو چند بار عوض کنی بعد بذارشون توی سینی و یه دستمال نم دار بکش روش تا زمانی که یکم جوانه بزنه بعد با جوانه ش چرخش کن ( دقت کن که نخود ها نباید زیاد چرخ بشن چون اینجوری فلافلت وا میره و نباید هم درشت چرخ بشن ) اینجوری هم خوش طعم میشه هم معده رو اذیت نمیکنه .
برای ترد بودنشم باید ظرفت پُر از روغن باشه روغن کاملا باید داغ باشه تا وقتی فلافل رو میندازی توش فلافل اول بره تهِ ظرف بعد بیاد بالا .
واسه پُف کردنشم یکم بیکینگ پودر بهش بزن .
اضافه کردنِ کمی زیره و نعنا خشک باعث خشمزه شدن و خوش عطر شدنِ فلافلت میشه .