۳.تمام مواد غذایی و خوراکی رو به اندازه مصرف روزانه تهیه کنیم ومثلا نون که آمار دور ریزش خیلی بالاست و اکثرا روزانه و داغ تهیه ش می کنیم جوری هم نیست که بخواهیم نصف بخریم،پس وقتی استفاده کردیم اضافه ش رو داخل کیسه فریزر یا کیسه های مخصوص نون بذاریم
داخل جای نونی یا یخچال نذاریم،چون داخل جای نونی سریع بیات میشه و در یخچال سریع کیفیتش از دست میره.حتما حتما داخل فریزر بذاریم بعد مثلا برای صبحانه وقتی می خواهیم کارهای صبحانه انجام بدیم نون رو بیرون بذاریم تا از حالت فریزری در بیاد یا اگر دوست داریم گرم باشه داخل فر یا هر دستگاه گرم کننده آشپزخانه یا اصلا نشد روی یه قابله یا سینی روی اجاق گاز گرم کنیم.یا اصلا اینجوری هم نه بذاریم نون خشک بشه البته حواسمون باشه فاسد نشه بعد پودر کنیم به عنوان پودر سوخاری در کتلت ها و... استفاده کنیم.البته اولویت با خرید به اندازه ست.اما چون نون باید حتما یه قرص کامل خریده بشه برای تعداد نفرات کم،اضافه میاد.پس بهتره با این کارها جلوی دور ریز و از همه مهمتر اسرافش رو بگیریم.