خانه
28.8K

انواع ساندویچ

  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    ساندويچ لقمه


    مواد لازم :

    گوشت چرخ كرده 300گرم

    نان باگت چند عدد

    جعفري خرد شده 2قاشق سوپ خوري

    تخم مرغ خام 3عدد

    رب گوجه فرنگي 3قاشق غذا خوري

    نمك /فلفل / آويشن / پودر سير به ميزان لازم

    پياز خرد شده 1عدد

    زرشك 2 قاشق غذا خوري

    قارچ خرد و سرخ شده 100 گرم

    گردوي خرد شده 50گرم

    سس مايونز 1قاشق غذا خوري

    پنير پيتزاي رنده شده 3 قاشق غذا خوري

    فلفل دلمه اي خرد شده 1عدد



    طرز تهيه :
    پياز را سرخ كرده گوشت را اضافه كرده تفت داده تا دون دون شود بعد رب و ادويه را اضافه ميكنيم هم زده

    قارچ و فلفل دلمه اي را افزوده زرشك و گردو و جعفري را اضافه كرده مخلوط ميكنيم . مايه را از روي

    حرارت برداشته پنير پيتزا را ريخته هم زده سس مايونز را اضافه ميكنيم تا مايه گوشت چسبندگي

    پيدا كند . نانهاي باگت را از طول3 تا 4سانت برش زده داخل نانها را خالي ميكنيم به طوري داخل

    نانها حفره ايجاد شود . داخل نان را از مايه گوشتي پر كرده تخم مرغهاي خام را زده نانها را در تخم مرغ

    ميزنيم سپس در پودر سوخاري غلطانده مجددا در تخم مرغ و در روغن سرخ مي كنيم .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان