خانه
28.8K

انواع ساندویچ

  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    ساندويچ روباز + سالاد يوناني





    براي تهيه اين نوع ساندويچ كه ساندويچ روباز ناميده مي شود از سالاد يوناني استفاده مي شود.

    سالاد يوناني:

    مواد لازم
    نان تست
    سينه مرغ پخته شده يك عدد (دو پيمانه) نيم كيلو
    سيب زميني پخته شده دو عدد (دو پيمانه)
    سس مايونز 250 گرم (يك پيمانه)
    شويد مقداري
    پيازچه رنده شده مقداري
    خيارشور رنده شده 200 گرم (يك پيمانه)
    سير يك حبه
    خامه كمي
    ماست آب گرفته دلبخواه
    نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه :
    سيب زميني را مي پزيم بعد يا رنده مي كنيم يا نگيني خرد مي كنيم. بعد انرا با خامه و سس و نمك و فلفل مخلوط مي كنيم مي گذاريم 20 دقيقه بماند تا نشاسته خود را پس دهد. بعد بقيه مواد را اضافه مي كنيم. نان تست را به شكل دلخواه قالب مي زنيم. روي يكي از نانها از مواد درست شده مي ريزيم و تكه ديگري از نان تست را روي آن قرار مي دهيم. روي نان بالايي كمي سس سفيد مي ماليم تا تزئينات رويش را نگه دارد. روي سس را باگوجه فرنگي و زيتون و شويد و زرده تخم مرغ و سفيده تخم مرغ تزئين مي كنيم. از شويد هم در روي سالاد و هم درون سالاد استفاده مي كنيم. سير طعم خوبي به سالاد مي دهد حتما استفاده كنيد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان