خانه
37.9K

طب سنتی،به سوی تندرستی

  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

                                        خواص کنجد، سمسم(کنجد) 

                               طب سنتی اسلامی، به سوی تندرستی

                                    مطالب مفید از حکمای بزرگ طب سنتی

    بهترين آن سفيد تازه و چرب آن است.

    خواص آن تا دو سال باقي می‌ماند.

    بیشتر نانواها پوست کنده آنرا روی نان می پاشند.

    به دلیل چسبندگی و غلظتی که روغن آن دارد در بیشتر شیرینی ها استفاده می شود چون از فاسد شدن و کپک زدن آن جلوگیری می کند.

    طبيعت آن: در اول گرم و تر

    افعال و خواص آن:

    *- باز کننده گرفتگیها.

    *- تولید کننده خون سالم.

    *- چاق کننده بدن در سوداوی مزاج ها.

    *- لاغر کننده بدن مزاجهای بلغمی.

    *- نرم کننده صدا و خشونت حلق.

    *- اصلاح کننده اخلاط سوخته و مواد سوداوی.

    *- نرم کننده روده و مقعد که این عمل موجب برطرف شدن بواسیر و شقاق می شود.

    *- ازبین برنده ورم های گرم.

    *- ارده آن با نبات جهت رفع سوزش معده، مری و ترش شدن معده مفید.

    *- خوردن دو درم(6گرم) با یک درم(3 گرم) گردو سوخته(گردو را به گونه ای که مغز آن نسوزد می سوزانند) جهت قطع خون بواسیر مجرب.

    *- با بزر كتان مقوی نیروی جنسی و زياد کننده مني است.

    *- مضرات: دیرهضم ولی مصلح آن تفت دادن آنست.

    *- جوین آن با پوست موجب بدبویي دهان خصوصاً اگر مقداری از آن در بين دندانها بماند و سردرد آور است.

    مصلح آن عسل.

    جایگزین آن: تخم كتان

    طب سنتی اسلامی

    طب سنتی،به سوی تندرستی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان