خانه
118K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۰۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

    نان گل خرما

     

     

    مواد لازم:

       آرد: 400 تا500 گرم

      شكر: 50گرم

      تخم‌مرغ: 2عدد

      شیر ولرم: 100 میلی‌لیتر

      خمیرمایه: یك‌و‌یك‌دوم قاشق چای‌خوری

      نمك: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری

      روغن مایع یا كره: 80 گرم

     

    مواد میانی:

      خرما چرخ شده: 300 گرم

      پودرهل: یك قاشق سوپ‌خوری

      پودر دارچین: یك قاشق سوپ‌خوری

     

    روش تهیه

     

    1- خمیرترش را با یك قاشق مرباخوری شكر مخلوط كرده، سپس شیر  ولرم را اضافه كنید و بگذارید به‌عمل آید. 

     

    2- كره، شكر، تخم‌مرغ‌ها و نمك را مخلوط كنید و با مفتول فلزی بزنید، سپس خمیرترش را اضافه كرده و پس از آن آرد را به‌تدریج اضافه كنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به آن استراحت دهید.

     

    3- خرما را با هل و دارچین مخلوط كنید.

     

    4- از خمیر آماده به اندازه 80گرم جدا كرده و در دست گرد كنید و از مواد خرما داخل خمیر قرار داده و داخل سینی به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن كنید، سپس 12 برش روی خمیر ایجاد كنید طوری كه برش‌ها خیلی نزدیك مركز نباشد. سینی را در طبقه وسط  فر كه از 15دقیقه قبل روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد روشن كرده‌اید، قرار دهید تا به مدت 15-20 دقیقه بپزد. 

     

    نکته: 

     

    خمیر ترش اضافی را برای اینکه ماندگاری بیشتری داشته باشد حتما در یخچال نگهداری کنید.

     

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان