خانه
118K

طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • ۲۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دستور نان های محلی و کلوچه ها

    ﻧﺎﻥ ﻣﺤﻠﯽ ﺍَﺭﺩَﮎ؛ ﻋﺼﺮﺍﻧﻪ‌ﺍﯼ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﺯﻧﺠﺎﻧﯽ‌ﻫﺎ

    ﺍﺭﺩﮎ, ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻧﺎﻥ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺤﻠﯽ ﺷﻬﺮ ﺯﻧﺠﺎﻥ ﺍﺳﺖ. ﺍﯾﻦ ﻧﺎﻥ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻧﺎﻥ‌ﻫﺎﯼ ﭘﺮﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﻦ ﺷﻬﺮ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽ‌ﺁﯾﺪ. ﺍﺭﺩﮎ ﺭﺍ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ‌ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﻣﻨﺰﻝ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ.

     

     

     

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

     

    1 ﻋﺪﺩ ﭼﺎﻧﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﺎﻥ ﺑﺮﺑﺮﯼ

     ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺷﯿﺮ

     ﻭ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺷﮑﺮ

    ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺁﺭﺩ

    ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺭﻭﻏﻦ

     

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:

     

    1.  ﺩﺭ ﯾﮏ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺷﯿﺮ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺭﺍ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺷﮑﺮ ﺣﻞ ﺷﻮﺩ. ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺷﯿﺮ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺟﻮﺵ ﺑﺮﺳﺪ, ﺳﭙﺲ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺷﯿﺮ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﺩ.

     

    2.  ﻭﻗﺘﯽ ﺷﯿﺮ ﮐﺎﻣﻼ ﺧﻨﮏ ﺷﺪ, ﺁﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﭼﺎﻧﻪ ﻧﺎﻥ ﺑﺮﺑﺮﯼ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ‌ﺁﺭﺍﻣﯽ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﯿﺪ. ﺣﺎﻻ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ‌ﮐﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ. ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ. ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﮔﺮﻡ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺣﺠﻤﺶ ﺩﻭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﻪ‌ﺍﺻﻄﻼﺡ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﮐﻨﺪ.

     

    3.  ﺣﺎﻻ ﺍﺯ ﺧﻤﯿﺮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ‌ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯾﮏ ﻧﺎﺭﻧﮕﯽ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ, ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪﻭ ﺑﺎ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﭼﻨﺪ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﻨﯿﺪ.

     

    4.  ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ. ﺣﺎﻝ ﺩﻭ ﻃﺮﻑ ﺧﻤﯿﺮﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﻥ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ.

     

    5. ﺑﻌﺪﺍﺯﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺎﻥ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﺎﺑﻪ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﯾﺪ, ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺷﮑﺮ ﺭﻭﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪﻭ  ﺳﭙﺲ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ.

     

    ﯾﻪ ﺟﻮﺭ ﺩﯾﮕﻪ

     

    ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻣﺤﻠﻮﻝ ﺩﺭ ﺁﺏ ﻫﻢ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻧﺎﻥ ﺯﻋﻔﺮﺍﻧﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ.

     

    طرز تهیه نان های محلی - دستور پخت کلوچه ها

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان