خانه
16.4K

انواع کباب و طرز پخت اصولی

  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

     کباب دنده گوسفند

    دنده گوسفند ۵ تکه  .  پیاز ۱ عدد  .  سیر ۲ حبه  .  ماست ۱ لیوان  .  برگ بو ۲ عدد

    سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه : داخل کاسه ای اب و یخ بریزید و تکه های گوشت دنده گوسفند را داخل کاسه بریزید و به مدت ۱ ساعت کناری قرار دهید ، پس از این مدت زمان گوشت را ابکشی و خشک کنید.

    سیرهای رنده شده ، پیاز خرد شده ، ماست ، برگ بو ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید سپس تکه های دنده را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام قسمت های گوشت به این مواد آغشته شود.

    گوشت های اغشته به سس را داخل ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و یه مدت حداقل ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید ( بهتر است ۱۲ ساعت بگذارید گوشت ها داخل یخچال بمانند تا خوب مزه دار شوند اما اگر عجله دارید ۲-۳ ساعت هم کافی میباشد ).

    پس از مدت زمان لازم دنده ها را از یخچال خارج کنید سپس سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی را روی دنده ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا دنده ها خوب به سس آغشته شوند ، سینی فر را چرب کنید و دنده ها را داخل سینی قرار دهید و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ – ۵۰ دقیقه قرار دهید تا خوب برشته و طلایی شوند ( دمای فرها متفاوت است و شاید زمان بیشتری برای کباب شدن لازم باشد ).

    در صورت تمایل این کباب را روی کباب پز تهیه کنید ، پس از پخت کباب را بهمراه برنج یا نان سرو کنید.

    انواع کباب و طرز پخت اصولی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان