شكر استويا
(يك پيشنهاد شيرين)
استويا صد در صد طبيعي است
استويا مركب از مواد مصنوعي نيست.
استويا كالري ندارد ودر نتيجه جاي هيچ نگراني براي رژيم درماني و بيماران ديابتيك نيست.
استويا 250 تا 300 مرتبه از شكر شيرين تراست.
استويا طعم. رنگ ومزه غذا را افزايش مي دهد.
استويا دلچسبي و دلپذيري طعم وعطر غذا را بهبود مي بخشد.
استويا شناخته شده و مورد تاييد سازمان غذا و داروي آمريكا و سازمان جهاني بهداشت و سلامت ميباشد.
استويا چيست؟
محصوليست كاملا طبيعي كه به طور مستقيم از طبيعت و گياهان گرفته شده و امروزه بطور وسيعي، در صنايعي كه سالها از محصولات قندي (شيريني و شكلات، نوشابه هاي گازدار) وساير صنايعي كه در پروسه خود به مقادير زياد از اين مواد استفاده ميكرده اند، كاربرد وسيعي داشته و جايگزين شكر و قند بعنوان عوامل كالري زا شده است.
اين گياه ده ها سال است كه در آسيا و جنوب آمريكا ( آمريكاي جنوبي) مورد استفاده قرار گرفته و ميگيرد ، ضمن اينكه مصنوعي نيست ، سمي نيست و هيچ گونه عوارض جانبي نگران كننده نيز ندارد . استويا مورد تاييد "سازمان جهاني سلامت" است و اخيرا به عنوان يك محصول رژيمي مورد تاييد "سازمان غذا و داروي آمريكا" قرار گرفته است.
استويا يك پيشنهاد و يك راهكار بزرگ و باور نكردني
در جايگزين كردن شيريني ها براي كساني كه روزانه به مقدار كالري مصرفي خود توجه دارند اين محصول به هيچ ميزان كالري ندارد و جاي هيچ نگراني براي استفاده از آن وجود ندارد.
استويا
PH مقاوم در برابر حرارت بالا بطوريكه در پخت و پز
آن ثابت است. ماهيت آن تحت هيچ شرايطي تغيير نمي كند.
رنگ استويا بر اثر پخت و پز تيره نمي شود.
استويا در حال حاضر به عنوان قند (شيرين كننده) شناخته شده است. آن را در نوشابه ها ونوشيدنيها، شيريني جات و شكلات ها، مربا، آدامس، سس ها، كچاپ و ماست مي توان استفاده كرد.
استويا بر خلاف شكرهاي شيميايي توليد شده كه اكثرا اثرات كوتاه مدت و بلند مدت سوء اي براي سلامت انسان دارند، نه تنها يك ماده كاملا طبيعي و مفيد به لحاظ عاري بودن از انرژي، كالري ميباشد بلكه به جهت تاثير مثبتش بر افزايش طعم و بهتر كردن مزه غذا شناخته شده است. با استويا غذاهاهمچنان طعم و رنگ و بوي عالي خود را حفظ خواهند كرد
تحقيقات و مطالعات گسترده اي درباره استويا و اثرات مفيد و فوايد آن بر بيماران ديابتي از نوع دوم و بيماراني كه داراي فشار خون بالا هستند انجام شده است و اين گياه طبيعي بهترين جايگزين شيرين كننده هائي چون قند يا شكر بر اينگونه بيماران است.
و در نهايت طبيعت بهترين پاسخ را براي شيرين تر نمودن زندگي به ما داد!
شركت "استوياپك" سنگاپور، توليد كننده و توزيع كننده انواع تركيبات مورد استفاده در صنايع غذائي و همچنين كليه فرآورده هاي مختلف محصول استويا ميباشد. اين شركت، هم اكنون توزيع كننده اين محصول در سطح وسيعي از كشور هاي اروپائي ، آمريكائي و خاور دور است.
اين محصول عبارتست از : "استويول گليكوزيد" كه عصاره گياه "استويا ريباديانا برتوني" است. اين گياه، بوته كوچكي متعلق به خانواده "ايتراسي" است، گياهي بومي كه در مرزهاي برزيل و پاراگوئه مي رويد.
استويا حدودا" 200 تا 300 برابر شيرين تر از شكر است. شامل هيچ مقدار كالري نمي باشد و براي صدها سال براي شيرين نمودن غذا و نوشيدني ها در آمريكاي جنوبي استفاده مي شده است و براي دهه هاي متمادي هم در آسيا مورد استفاده قرار گرفته است.